Ehdin jo miettiä, josko jättäisin jokasyksyisen tradition tänä vuonna väliin enkä ostaisikaan parvekkeelle syksyksi ja talveksi kanervaa tai callunaa. Olisin vain siivonnut partsilta tomaatin jämät pois ja sillä selvä. Pari kertaa kaupassa käydessäni ostoskoriin on jo eksynyt liila calluna, mutta aina olen vienyt takaisin hyllyyn.

Eilen kaupassa kuitenkin silmäni osuivat värjättyihin callunoihin ja tämän keltaisen nähdessäni epävarmuus katosi ja calluna pääsi ihan kassalle ja kotiin saakka. :)

keltainencalluna.jpg

keltainencalluna2.jpg

Samalla tuli siivottua parvekkeen pöytä ja oleskelunurkkaus näyttää taas kauniilta. Tekstiilit, calluna ja lyhty; sopiva talvi-look.

keltainencalluna3.jpg

keltainencalluna4.jpg

Vanhassa maitotonkassa jo pitkään olleet heinät ovat edelleen kasassa vaikka luulin niiden tuulessa varisevan. Tuohon ne näemmä ovat kuivuneet ja se sopii mulle hyvin, sillä tykkään niiden yksinkertaisesta kauneudesta. 

Calluna kestää koko talven yksinkertaisella hoidolla: kastelua silloin tällöin talvipakkasten alkuun asti ja sitten kastelu lopetetaan. Kevään tullen calluna antaa sitten tilaa kevätkukille.

Aurinkoista syyssunnuntaita! :)