kuva-1.jpg

Ei mun kai välttämättä tarvitsisi sen kummemmin mitään erikseen ilmoitella, mutta nyt menee blogi vähän taka-alalle. Mulla oli oikein mukava ja aurinkoinen reissu Tallinnaan, mutta arki tuli vastaan ja toimin (taas) omaishoitajana isälleni. Se kuluttaa eikä minkäänlaisesta totutusta rytmistä oikein pysty pitämään kiinni. Näin ollen blogi kärsii vielä vähän enemmän kuin tähän asti. Yritän olla täällä hollilla, mutta en voi luvata postauksia, vastauksia kommentteihinne tms. Luen kyllä mahdolliset kommentit ja saatan jotain juttuja linkitellä blogini Facebook-sivuille. Palaan säännöllisemmällä tahdilla, kunhan nyt vähän tilanne selkinee. Nyt isäni tarvitsee minua.

Muutoin kaikki on ihan hyvin eikä siellä ruudun toisella puolella tarvitse suurempia huolehtimisia kokea. Mukavaa loppuviikkoa kaikille! <3