Stockmannilla* on kanta-asiakastarjouksessa Converse All Star Leather Mono High* tennarit mustina ja en vain pystynyt hillitsemään itseäni (Kiitos vaan Miia! ;)) Olen aina ollut mustien tennareiden ystävä, yhdet ikisuosikeistani ovat mustat Adidaksen Superstarit. Minulla on yhdet varrelliset mustat Converset, mutta ne ovat kangasta. Näin ilmojen muuttuessa varrellinen kenkä on hyvä valinta ja mikä tärkeintä, vesi ei nahasta niin helposti mene läpi ja kunnon suojauksella voi välttää nahan vaurioitumisen.

converseallstarleathermonohigh.jpg

Joten... Couldn't help myself! Nämä lähtivät tilaukseen. Ainakin omalla kohdallani Converseissa minulle sopii omaa kengännumeroa yksi koko pienempi. Eli 38:n jalkaisena valitsen Converset 37 koossa. Niinpä nyt valitsin näissä kengissä kooksi 4,5, sillä koot ovat us-kokoja (unisex). Nyt on syksyksi sitten hieman sopivammat tennarit. Ja koska nämä ovat hyvin hillityn näköiset ja mustat, sopivat ne siistimpäänkin joskin rentoon asuun ja tilaisuuteen. Muutoin syssy mennäänkin sitten Steve Maddenin konjakinvärisillä saappailla.

Tässä vielä suora linkki näihin ihanuus-Converseihin -> klik!* ;)


* Postaus sisältää mainoslinkkejä