Tänä aamuna huomasin ensimmäisten kirsikkatomaattien punertavan. Nyt illalla katsoin, että punerrus vaan lisääntyy. :)

kuva%201.jpg

kuva%202.jpg

kuva%203.jpg

Vielä toki on ihan vihreitäkin tomaatteja. Nämä alla olevan kuvan tomaatit ovat alusta alkaen olleet hieman erilaiset, sillä niiden tyvi on tummemman vihreä kun muissa väri on kauttaaltaan vaalean vihreä. 

kuva%204.jpg

Tulevana viikonloppuna ajattelin latvoa tomaatit. Ihan ylimpänä olevista kukkatertuista ei varmastikaan enää ehdi muodostua tomaatteja. Ne kukat, jotka hedelmiksi ovat ehtineet jo muuttua saavat ollakin. Loppusyksystä, jos vielä tomaattia on kypsymässä, voi ne siirtää sisälle kypsymään.

Seuraava tomaattipostaus sitten, kun ihan ensimmäisen tomaatin saan poimittua. Aika jännää edelleenkin... mun elämäni ensimmäiset kasvatetut tomaatit (tai ylipäätään mitkään vastaavat). :)