Sain makuuhuoneeseen verhot ja pestyä lattian vuorokauden tuuletuksen jälkeen, joten oli aika siirtää sänky takaisin makuuhuoneeseen. Onneksi, nukuin meinaan todella huonosti täyteen ahdetussa olohuoneessani. :)

Kokeilin sänkyä kolmeen eri kohtaan huoneessa. Tässä tulee siis jokaisesta vaihtoehdosta muutama kuva. Vaihtoehdot ovat random-järjestyksessä. Verhot asettelin niin kuin ne yleensä päivisin on eli vain tuuletusikkunan kohdalta auki. Sen kummempaa somistelua ja petaamista en tässä vaiheessa ole vielä tehnyt, helmalakanakin on ihan pölyinen ja vaatii vielä teippiharjakäsittelyä. Kannattaa siis keskittyä vain sängyn (ja yöpöydän) sijoitteluun. :D 

VAIHTOEHTO 1 - sänky kulmittain

1.jpg

2.jpg

3.jpg

VAIHTOEHTO 2 - sänky päätypuoli ikkunaa vasten

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

VAIHTOEHTO 3 - sänky leveällä umpiseinällä kuten aiemmin

9.jpg

11.jpg

10.jpg

12.jpg

Bonuksena vielä kokeilin yöpöytää pystypäin, kun yllä olevissa kuvissa kokeilin sitä vaakapäin. 

13.jpg

Itselläni on tietenkin oma mielipiteeni näistä vaihtoehdoista, mutta nyt ottaisin mielelläni vastaan teidän mielipiteitä ja lisäideoita. Kalusteita ei tosiaan kovasti ole käytettävissä. Muutama huonekalu kotoani löytyy kyllä, joita voisi kokeilla sijoittaa makuuhuoneeseen, mutta toisaalta makuuhuone saisi jäädä aika minimalistiseksi sisustuksen osalta.