Kerta se on ensimmäinenkin.

Meinaan tuotteita loppui kesäkuun aikana vain yksi: Logonan Bambu Cream shampoo, jonka sain testiin Hyvinvoinnin Tavaratalosta*

kuva.jpg

Nyt kun shampoo ja hoitoaine ovat olleet loppu jo hetken, niin ajatuksetkin ovat saaneet levätä ja jälkifiilis on varsin positiivinen. Hiukset eivät rasvoittuneet käytön edetessä yhtä paljon kuin aiemmin tai siltä ainakin tuntuu. Johtuuko näistä tuotteista, varma en ole, mutta mieleni yhdistää nämä keskenään silti. Voin suositella kokeilemaan näitä, jos on yhtään samanlainen hiuslaatu kuin minulla eli ohut ja herkästi rasvoittuva. Hiuksia lähti näiden kanssa (ja lähtee edelleen), mutta määrä ei kasvanut.

Lääkäri muuten heitti ilmoille vaihtoehdon, että ehkäpä hiustenlähdön alkaessa määrä oli minulla normaalista poikkeava, mutta aika on toisaalta voinut tehdä sen, että se onkin nykyään normaali minulle. Aika hurja ajatus, mutta ei varmaankaan mahdoton?


Shampoo saatu yhteistyön kautta

* Postaus sisältää mainoslinkkejä