Instagramista on tullut tärkeä osa arkeani. Pidän kuvaamisesta ja koska kunnollista kuvausvälineistöä minulla ei ole, niin puran kuvaushimoni käyttämällä Instagramia. iPhonen kamera on itse asiassa aika hyvä ja keskittymällä saa hyviä kuvia. Silmäni etsivät jatkuvasti ihan automaattisesti kuvattavaa ja kuvaamisen tultua arkeeni mukaan on monia paikkoja ja asioita katsonut ihan eri perspektiivistä. 

Haluan myös tämän osa-alueen tuoda blogiini, joten on mahdollista, että jatkossa julkaisen kerran viikossa #instaweek -postauksen, jossa on viikon ajalta julkaisemiani Instagram-kuvia. Aion mennä fiiliksen mukaan tässäkin eli voi olla, että ihan joka viikko postausta ei tule. Parhaiten siis pysyy kärryillä seuraamalla minua ihan Instagramissa.

Tässä poikkeuksellisesti otteita kesäkuun ajalta eli InstaMonth - June, olkaa hyvät. :)

1.jpg

2.jpg

Hautausmaalla

3.jpg

Päivällistä

4.jpg

Summer in the city

5.jpg

Maalla on mukavaa!

6.jpg

Luonnonkukkia kotiin

7.jpg

Kauniita rakennuksia - Kallion kirkko

8.jpg

Pöpöjä vastaan taistelua - oli muuten varmaan lyhyin ja lievin keuhkoputkentulehdus ikinä. Ehkä terveellisestä ruokavaliosta, tupakoinnin lopettamisesta ja vitamiinien ja hivenaineiden tankkaamisesta on ollut hyötyä! :)

9.jpg

Herkullisia jäätelöhetkiä à la 3 Kaveria

10.jpg

Jänniä ja mielenkiintoisia sääilmiöitä ja maisemia

11.jpg

Herkullinen juhannusateria

12.jpg

Vahingossa syntyneitä sisustusideoita

13.jpg

Rentoutumista uuden (lemppari)sarjan Uhkan (Crisis) parissa

14.jpg

Pirteää keltaista kesäpukeutumisessa

15.jpg

Aleostoksia - t-paita ja collegehousut

 

Pieniä kivoja hetkiä on tullut taltioitua, siinä Instagram on kyllä oiva!