Onko teillä ystäviä, sukulaisia ja kavereita, jotka ovat sinkkuja/yksinäisiä ja "vaarassa" joutua viettämään juhannuksen yksinään? Kutsukaa tällaiset tyypit kanssanne juhannuksenviettoon! <3

IMG_9125.jpg

Kirjoitin viime kesänä postauksen Yksinäisen (sinkkunaisen) juhannus, jossa toin esille sitä, miten ikävä voikaan olla kuunnella muiden juhannussuunnitelmia, kun perheet ja ystäväporukat lähtevät kimpsuineen ja kampsuineen juhannuksenviettoon, kuka minnekin. Sama koskee tietenkin myös muita niin sanottuja perhejuhlia, kuten joulua. Kaikki eivät ole perheettömiä ja yksinäisiä omasta valinnastaan. He eivät välttämättä uskalla ja kehtaa sitä ääneen sanoa tai pyytää päästä mukaan juhlimaan. Ehkä he eivät haluakaan, mutta jotta voisi olla varma, niin kannattaa kysyä! 

IMG_9059.jpg

Itselleni kävi lopulta viime juhannuksena hyvin ja ystäväni kutsui minut viettämään kaupunkijuhannusta Pitäjänmäelle. Ensin grillailtiin kerrostalon pihalla ja siirryttiin sitten Talin siirtolapuutarhalle katsomaan kokkoa. Juhannuksestani tuli kuin tulikin oikein mukava enkä joutunut olemaan yksin. :)

IMG_9195.jpg

Tänä vuonna en ole ehtinyt ja kyennyt oikein miettimäänkään juhannusta. Viime viikolla vasta havahduin siihen, että tällä viikolla on juhannus. En tiedä, jaksanko pohtia juhannuksenviettoa ollenkaan tänä vuonna. Taidan mennä tunti ja päivä kerrallaan ja katsoa mitä tapahtuu. 

Toivottavasti kaikilla tulee olemaan kiva ja rentouttava juhannus! :)