Tässä toukokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet.

IMAG0797.jpg

Lushin Ice Blue -saippua. Ihanan tuoksuinen, onneksi ottivat uudelleen valmistuslistalleen. Tämähän oli hetken poissa markkinoilta.

kuva%202.jpg

Vakkarituotteeksi päässyt Vichyn anti-transpirantti liikahikoiluun. Itselläni ei ole niinkään ongelmana kainaloiden liikahikoilu vaan lähinnä vain haju. Mitään selkeää apua en ole vielä ongelmaan löytänyt, mutta jatkan kokeilujani. Tällä hetkellä testissä on uutuustuote Stop 24 antiperspirantti. Jos jollain on tietoa siitä, miksi kainalot haisevat nopeastikin peseytymisen jälkeen ja mitä sille voisi tehdä niin mielelläni otan vinkkejä vastaan. Testissäni on yksi pesuainekin, jolla saattaa olla positiivisia vaikutuksia, mutten uskalla vielä siitä iloita, sillä pelkään kyseessä olevan jonkunlaisen plasebovaikutuksen. :D

kuva%205.jpg

Loppuun kuluivat myös Urtekramin ihanan koivuisen tuoksuinen Nordic Birch käsivoide, loppuvuonna ostamani Viktor Rolfin Flowerbomb hajuveden mukana tullut pieni suihkusaippua sekä näytekokoinen Pepsodent White Now Gold hammastahnatuubi (Buzzador-kampanjasta).

logona.jpg

Samoin loppui Logonan Vehnäproteiini hoitoaine, josta kirjoitinkin tarkemmin postauksessani Hiustenhoitoa: testissä Logona. Hyvä mieli jäi tuotteesta kyllä ja rutistaessani viimeisen annoksen hiuksiini ajattelin, että voisin kyllä ostaa tätä jatkossakin. :)

stopakn.jpg

Sain Cadadialta testiin muutaman tuotteen. Niitä vilautinkin pikaisesti Arkea -postauksessani. Niiden mukana tuli näytteet myös akneen tarkoitetusta Stop AKN tuotesarjasta. Kokeilin hetken näitä tuotteita ja ainoastaan finnipuikko ja puhdistusgeeli jäivät osittain käyttämättä. Aikamoista kuivuutta aiheuttivat ja juuri nyt ihoni ei sitä kestä kun tuntuu kuivuuteen taipuvaiselta muutenkin atopian pahennuttua. Loput geelistä ja finnipuikko jäivät nyt tuonne odottelemaan parempia aikoja. Välillä kyllä tekisi mieli kaivaa se puikko esille, kun tähän naamaan noita näppyjä tuntuu ilmaantuvan tasaiseen tahtiin. :D

Alla olevissa kahdessa kuvassa on tuotteet, jotka olivat jo niin vanhoja, etten kehtaa niitä enää nassuuni laittaa. Freemanin suklaa-mansikka kasvonaamio ja joku Yves Rocherin ikivanha (kasvo)voide. Myös YR:n kosteuttava voide rypyille ja juonteille.


kuva%204.jpg

kuva.jpg

Lisäksi kolme tuotetta sai lähtöpassit, koska eivät sovi iholleni. Laveran Basis Sensitive vartalovoide (aiheutti tai lisäsi kutinaa ihollani, saattoi olla "yliannostusherkistyminen" soijalle jota silloin käytin paljon ja jolloin kutina alkoi) sekä Lumenen CC-voide ja mattameikkivoide. CC-voiteesta tykkäsin oikeastaan, mutta se ei tainnut olla iholleni kuitenkaan hyväksi. Olen kuullut vastaavaa muidenkin kokeneen? 

Nyt onkin onneksi kesä eikä meikkivoidetta tarvitse. Tai no, en oikeastaan voi käyttää sillä hikoilen sen pois välittömästi. :D

kuva-1.jpg

Loppuneita tuotteita oli siis yhdeksän, joista näytekokoisia neljä (viisi, jos Flowerbomb suihkugeeli lasketaan mukaan). Tämä tekee siis 4-5 normaalikokoista tuotetta. Vanhentuneita tuotteita oli kolme ja sopimattomia kolme. Yhteensä tämä tekee kokonaisuudessaan 15.

Vähiin käy ennen kuin loppuu! :)