Tuossa jokunen päivä sitten ruokaa laittaessani siivoskelin keittiötä ja päätin samalla napsia muutaman kuvan, kun kerrankin oli suurin piirtein kuvauskuntoinen köökki. Valitettavasti kuvat eivät sateisen kelin ja sitä kautta keinovalon vuoksi oikein onnistuneet ja jouduinkin vähän valottamaan kuvia sekä kääntelemään ja vääntelemään, jotta sain edes jotain tänne blogin puolelle pitkästä aikaa.

9.jpg

10.jpg

4.jpg

1.jpg

7.jpg

6.jpg

5.jpg

Tasot vaativat edelleen karsintaa. Kaipaan todella paljon tyhjempiä tasoja, mutta kuitenkin käytännöllisyyttä eli päivittäin käyttämäni purkit ja purnukat pitäisi olla helposti käsillä. Lieden oikealla puolella oleva tason pätkä jää näistä(kin) kuvista pois, sillä se on edelleen paikka, jonne nakkaan kaiken mahdollisen sälän postista kukkaroon ja erilaisiin pussukoihin. Ihan perus siisti keittiö mulla tasoilla vaeltelevista ja nököttävistä tavaroista huolimatta. Ja kaikki ovat päivittäin käytössä, joten vaatii hieman lisää mielikuvitusta ja inspiraatiota rakentaa minimalistisempi keittiö. No, ehkä sekin päivä koittaa joskus vielä. :)