Haaveissa on ollut jo jonkin aikaa paljon blogeissakin näkyneet Mayn lankakorit. Itselläni olisi toiveissa laittaa pieneen s-kokoiseen koriin ruoanlaitossa käytettävät öljyt ja jotain muitakin purkkeja. Tasojen siivous helpottuisi, kun voisi nostaa kerralla koko korin yksittäisten puteleiden sijaan.

zinoti_valokuva_1_5.jpg

Koria saa sekä mustana että valkoisena. Tarvitsisin kylpyhuoneeseen myös yhden korin, sillä hermostun pian siellä seilaaviin isoihin pumppupulloihin yms. Ja vaihtelua saa vaihtamalla välillä mustan ja valkoisen korin paikkoja päittäin. Nyt ehkä kallistuisin mustaan keittiössä ja valkoiseen kylpyhuoneessa.

img_2150.jpg

img_2146.jpg

Ikeasta ostettu musta tiskiharja voisi olla hyvä saada kiertoon (vessanpesuun yleensä siirrän vanhat astianpesuharjat) ja tilalle voisin ottaa testiin musta5101 -tiskiharjan.

tiskiharja_tuotekuva.jpg

Olen ollut aika skeptinen bambusta valmistettuihin tiskiliinoihin, lähinnä niiden imutehoon. Käyttämäni mikrokuituiset imevät niin nätisti vedet tiskipöydältä, että huonompaan en mielelläni vaihtaisi. Mutta, niin monesta suunnasta olen nyt kuullut bambun imutehosta, että ei kai se haitaksi olisi kokeilla musta5101 tiskirättiä!

musta5101ratti_big.jpg

En ole koskaan elämässäni juuri kynsiharjaa tarvinnut. Nyt jo pidempään olen kuitenkin pannut merkille, kuinka kynsien alle ilmestyy kaikenlaista möhnää. En tiedä, miten paljon johtuu pitkistä kynsistä, koska aiemmin likaa ei ole tullut vaikka kynnet ovat olleet pitkät jo koko aikuiselämäni ajan. Omituista. Siispä taitaa olla aika hankkia se kynsiharja ja miksei samantien hankkisi tämän Mayn pehmeäharjaisen kynsiharjan. Ei mikään ruma näky varmasti vaikka esillä hengailisi. :)

mayn_kynsiharja.jpg

Kuvat: Zinoti

Joko Zinotin tuotteet ovat teille tuttuja? Mitä olette mieltä bambuisen tiskiliinan imutehosta? Mitä te säilöisitte noissa ihanissa lankakoreissa?