Eilisessä postauksessani totesin itselleni epäkäytännölliseksi käsivarsikotelon, jossa voi puhelimen lisäksi kantaa lenkillä mukanaan vaikkapa avaimen tai kolikoita. Etsiskelin eri verkkokaupoista muita ratkaisuja ja törmäsin SPIbeltiin, jonka itse asiassa olinkin bongannut jo Hulluilla Päivillä. 

SPIbelt%20original%20Fysiomyynti.jpg

En aluksi oikein ymmärtänyt, miten tähän vyöhön saisi mahtumaan puhelimen ja muutakin tarpeellista, mutta löysinkin arvostelun, jossa myös selvitettiin vyön "koostumus". Kyseessä on siis joustavasta materiaalista oleva vyö, joka venyy vähän niin kuin tarpeen mukaan. :D Tästä arvostelusta päädyin lopulta SPIbeltin omille suomalaisille sivuille ja totesin, että tämä taitaa olla nyt kyllä mulle must have.

Kuvankaappaus%202014-5-19%20kello%2023.3

SPIbelttejä on useita erilaisia, erilaisiin tarpeisiin. On vettä hylkivää, lapsille tarkoitettuja ja löytyypä jopa diabeetikonkin versio, johon saa mukaan insuliini- tai kipupumpun tai verenpainemittarin tms. On vöitä, joihin saa kiinnitettyä geelipakkauksia tai jopa Messenger bag, johon saa tabletinkin mahtumaan. Tosin kuka haluaa lähteä lenkille tabletin kanssa? :D

Joka tapauksessa tässä saattaa hyvinkin olla ratkaisu minulle, jonka on vaivatta saatava se puhelin kaivettua esille tasaisin väliajoin. Kun en malta olla kuvaamatta, niin minkäs sille tekee. :D

 

Kuvat: SPIbelt