Huhtikuun Fit-lehdestä bongasin mielenkiintoisen vempaimen, OBH Nordican Smoothie Twisterin. Ajattelin kuvan nähdessäni, että mihinkäs tuommoista nyt tarvitsee? Ajaahan blenderi saman asian. Tarkemmin asiaan paneuduttuani tajusin, että hei vau! Näppärä laite!

6630_3.jpg

Kuva: OBH Nordica

Kyseessä on siis blenderi, joka on tarkoitettu nimenomaan smoothieita varten. Blendausastiana toimii pullo, josta valmiin juoman voi myös nauttia. Koska pullossa on korkki, se mahdollistaa smoothien ottamisen myös mukaan. Loistavaa! Laitteen mukana tulee itse asiassa kaksi sekoituspulloa. Ja mikä parasta perinteiseen blenderiin verrattuna: sekoituspullot, kannet ja Twisterin teräosan voi pestä astianpesukoneessa. :)

En kovin usein pienkodinkoneiden perään huutele (paitsi aikoinaan Moccamasterin), mutta tätä ei ehkä voi ohittaa. On vaan niin kätevä vempain - murskaa muuten jääpalatkin! Smoothie Twisteriä katsoin, että saa ainakin Stockmannilta*, mutta myös varmasti muistakin kodinkoneita myyvistä liikkeistä. Lisää tietoa käyttöohjeineen löytyy OBH Nordican sivuilta.


Mitäs ajatuksia tällainen smoothievimpain teissä muissa aiheuttaa, kiinnostaako? :)


* Postaus sisältää mainoslinkkejä