Voisi välillä kurkistaa, millaisia ruoka-aineksia sieltä kaupasta nykyään kotiin kantautuu. Syön edelleen terveellisesti ja satunnaisesti vähän herkuttelua.

2.jpg

Salaattia, pinaattia ja omenoita. Pinaatti on itselleni tuoreena täysin tuntematon. Itse asiassa kokemusta pinaatista on vain pinaattikeitossa. :D On siis jo aikakin kokeilla, mitä tolla oikein voi tehdä. Sopisi varmasti ainakin smoothieen?

4.jpg

Marjoja, marjoja ja marjoja. Harmittaa, että tuoreet marjat ovat aika kalliita eikä loppujen lopuksi pakasteetkaan ihan kaikkein edullisemmasta päästä ole. Ennen söin päivässä sen 100 g, mutta nykyään menee helposti jo tuplasti. Pensasmustikoista kyllä haaveilen... ja makeista kotimaisista mansikoista. <3

5.jpg

Raejuustoa ja pitkästä aikaa lohta. Namskis! Tuossa on noin kilo eli about kymmenelle aterialle riittää. :)

7.jpg

Mehukeittoa, maitoa ja varsiselleriä. Käytän yleensä Lidlin Metsämarjakeittoa, mutta nyt halusin pitkästä aikaa vaihtelua ja ajattelin kokeilla näitä uusia makuja. Varsiselleri on myös aivan uusi juttu keittiössäni ja ruokavaliossa. Sitäkin olen kuullut joidenkin laittavan vihersmoothieen, joten pakkohan se oli kokeilla. :)

1.jpg

Nämä ruukkusorathan eivät tietenkään ole syötäväksi (yllättyikö joku? ;)) vaan ovat tulossa "salaojitukseksi" kun siirrän aivan j ä r j e t t ö mä s t i kasvaneet kirsikkatomaatin taimet isompiin astioihin.

Ja lopuksi vielä mielestäni jotain hellyyttävää: Varpio Puutarhan tomaatteja, jotka on käsin valikoitu ja pakattu herttaiseen paperipussiin. Tässä pakkauksessa on 400 g eli vain muutama tomaatti, mutta tarjolla oli myös irtotomaatteja. 

6.jpg

Jo aiemmin viikolla bongasin Prismasta samalla tavalla käsin valikoituja ja pussitettuja Varpion kurkkuja ja koska kilohinta ei hivellyt taivaita (alle 2 €), niin ostinpa pari. Tykkään kovasti tällaisesta lähiruokamahdollisuudesta noinkin isossa marketissa ja plussaa siitä, että tällaiselle lähes rahattomallekin hinnat ovat suhteellisen kohtuullisia. Voi tukea kotimaista. :) Tykkään myös siitä, että ulkonäköön (pakkauksiin yms.) on panostettu.

 

EDIT: Oli siellä kauppakassissa myös banaaneja ja avokadoja, mutta kuva meni blogiin siirrettäessä puoliksi siniseksi jostain syystä, joten jäi nyt tästä pois.