Meinaan lapsille suunnattuja siivousvälineitä! Tai ainakaan mä en ole sellaisia rekisteröinyt. Olisinkohan mä siistimpi ja innokkaampi siivoamaan, jos pienestä asti olisi "saanut" moppailla ite oman huoneen lattiat? ;)

kuva%201-1.jpg

Sain CASAn ja Sinituotteen yhteistyön myötä lapsille suunnitellut mikro- ja parkettimopit, jotka ovat osa Uusi Lastensairaala 2017 -hanketta. Aiemminhan sain jo kannellisen rikkaharjasetin ja vähän muuta. Niitä pääsee kurkkaamaan tarkemmin tästä. Kannellinen rikkaharjasetti onkin tosi näppärä ja siitä tykkään kovasti! Tosin mä olin alussa sen kanssa jopa niin innokas, että onnistuin jättämään sormeni kannen sulkumekanismin väliin, AUTS! Silti me ollaan sen kanssa vielä tosi hyviä kavereita ja mä jatkossa ihan jalalla vaan räppään kannen auki. ;)

kuva%202.jpg

Teleskooppivarsien kahvat ovat pirteän pinkit ja myös vihreä löytyy valikoimasta.

kuva%205.jpg

kuva%204.jpg

Aika kiva summa (2 euroa) lahjoitetaan jokaisesta ostetusta mikromopista uudelle lastensairaalalle. Parkettimopistakin lahjoitetaan euro. 

kuva%203.jpg

kuva%201.jpg

Tästä saa kummityttö kivat siivousvälineet itselleen ja voi halutessaan siivoskella äitinsä kanssa. Ehkä jopa toinen mopeista joutaa pikkuveljelle. :)

 

Postaus toteutettu yhteistyössä Sinituote Oy:n kanssa