No nyt ne vihertää ihan kunnolla ja alkavat kukkiakin jo! Yksi kukka on toisessa maljakossa puhjennut ja toisessa maljakossa on jo yksi nuppu. <3 Parvekkeella olevassa maljassa oksat kehittyvät hieman hitaammin, kun ei ole tasaisesti yhtä lämmin, mutta toisaalta ihan kiva, sillä kun nuo ovat kukkineet niin sitten mä olen ihan oksaton taas. Tämmönen etukäteismurehtija mä oon. ;)

kuva%201.jpg

kuva%202.jpg

kuva%203.jpg

kuva%204.jpg

kuva%205.jpg

Jaksan edelleen olla näistä oksista tosi onnellinen ja kiitollinen. Rakastan keväistä luontoa ja on ihanaa, kun sitä luontoa saa tuotua hieman kotiinkin. 

Mitäs olette mieltä, tutustutaanko seuraavaksi siihen, mitä kaikkea mä nykyään syönkään? Ajattelin ruoka-aineiden lisäksi tuoda esille makrotkin eli hiilarit, protskut ja rasvatkin. Päivittäistä energiamäärää unohtamatta. :)