Ihana auringonpaiste! <3 Paistaako teillä muillakin? Näin iltaa myöten valon määrä lisääntyy kotonani ja alkuillasta jonnekin kahdeksaan/yhdeksään saa olla rullaverho kiinni, jos meinaa nähdä telkkaria. :D Mutta eipä mitään, kunhan ei tuu liian kuuma kesällä (vieläkin ahdistaa kuumuus edellisen asunnon kuumuuden vuoksi) ja pääsee kotona paistetta myös piiloon.

Ulkonahan auringonpaiste ei häiritse - ellei ole hellekeli - kun siellä se on ihan hyvä. Odotankin jo kesäisiä kävelylenkkejä. Nyt alkaa olla jo urheiluvaatetilanne parempi tai niin ainakin oletan. Yhdet capri-trikoot ovat jo saapuneet ja ovat sopivat ja vielä odotan muutamaa vaatetta. Bubbleroomilla* kävin katsastamassa valikoimaa ja sieltä tilasin viileimmille keleille hupparin sekä mukavuussyistä urheilurintsikat.

halens-svettisjacka-svartchampagne-94757

Ihastuin tähän huppariin*, koska se oli jotenkin niin "mun näköinen". :D Musta yksinkertainen takki, jossa samppanjan väriset tehosteet. Hillitty ja hallittu, mii laik!

Eliza%20Seamless%20Top.jpg

Only Play -tuotesarjan urheiluliivit*, joissa topatut kupit. Olen tottunut käyttämään pehmustettuja liivejä ja uskon, että nämä ovat siksi minulle hyvät. Toivotaan vain, että olen valinnut oikean koon ja liivit ovat sopivat. Muutaman kerran lenkillä käydessäni olen jo toivonut mukavampaa asua.

T-paitojen ja toppien osalta näyttää edelleen siltä, että tulen turvautumaan jo kaapissa oleviin paitoihin. Paitoja menee kuitenkin useampi lyhyessä ajassa - ellei kerta viikkoon lenkkeile - että tuntuu juuri nyt hölmöltä satsata useampi kymppi paitoihin. Ehkä sitten joskus myöhemmin. :)

Nyt Salkkareiden pariin ja viettämään muutoinkin mukavaa ja rentouttavaa perjantai-iltaa!

 

* Postaus sisältää mainoslinkkejä