"Miten vietit pääsiäisen?"

"En mä sen kummemmin, hengailin verkkokaupoissa."

Haha :D Sitä tässä on tullut tehtyä, mieli on jotenkin taas kamalan inspiroitunut kaikesta. Mikäs sitä parhaiten tyydyttäisi kuin virtuaalishoppailu. Muutamat tuotteet voisi klikata ostoskoriin Stockalta* nyt kun pääsiäisen ajan saa kanta-asiakkaat kaikista kodin tuotteista -20 %.

kollaasi2.jpg

musta 5101 -tuotteet ovat saapuneet Stockmannille siivousainevalikoimaan* ja vieläpä verkkokauppaan, jei! Tarttiskohan pistää tilausta vetämään?!

kollaasi1.jpg

Tässä piakkoin pitäisi alkaa harjoitella eväiden kantamista mukana. Nykyään ehdin hoitaa asioita tai käydä jossain suurin piirtein aamupalan ja lounaan välissä ja sitten on taas oltava kotona laittamassa ruokaa ja syömässä. Eväiden nappaaminen mukaan toisi hieman joustavuutta arkeen. Mulla on mielessä yksi tietty lounasrasia, mutta silmäni osuivat verkkokaupassa surffaillessani tähän Aladdin Bento -lounasrasiaan*. Hauskan muotoinen, tulee vähän mieleen jonkinlainen soppatynnyri. :D Ja aina ja ikuisesti haaveilen tuosta simppelistä Eva Solon vesipullosta*. Vihreä nauha pullon korkissa on kiva ja keväinen bonus. 

kollaasi4.jpg

Ja lisää vesipulloja. Tällä kertaa Aladdinin vesipullo*, jossa teksti I'm not A disposable bottle. Vieressä kylmäpatruunalla varustettu Roosa nauha -kampanjaan kuuluva Sagaformin vesipullo*. Kylmäpatruunasta voikin olla iso hyöty kesällä!

kollaasi3.jpg

Hobby Hallista hankittu Koodin pellavapussilakanasetti on niin ahkerassa käytössä, että petaan ne sänkyyn aina suoraan pesun jälkeen. Eipähän tarvitse turhaa energiaa kuluttaa liinavaatteiden viikkailuun kaappiin, mutta silti huolisin kyllä vielä ainakin yhden extrapussilakanasetin. J.F. by Finlaysonin Emilie -pellavapussilakanasetti* on kovin kehuttu, ehkä seuraavaksi voisi kokeilla sitä. Lisäksi olisi tarvetta pyyhkeiden uusimiselle ja olen tykännyt valkoisista Villa Stockmannin pyyhkeistäni*, joita minulla on kolme kokoa (käsi-, kasvo- ja kylpypyyhkeet). Ja hei, oletteko huomanneet, että Iittalalta on tullut uusi pyöreä lasinen vitriinirasia*?! :)

Sisustuksessa on tällä hetkellä jonkinlainen paussi menossa. Kotona en ole tehnyt oikein mitään, mitä nyt muutaman kasvin ja kukan hankkinut. Kyllähän silmät näkee mielenkiintoisia tavaroita, tuotteita ja välillä joku sisustukseen liittyvä ajatuskin piipahtaa mielessä, mutta toteutus junnaa paikoillaan. Toisaalta, en ole oikeastaan jaksanut stressata siitä, sillä ehkä mun kuuluu nyt keskittää suurin osa energiastani muihin elämäni tärkeisiin osa-alueisiin. Kyllä ne tavarat alkavat sitten omalla painollaan taas siirtymään paikasta toiseen, jolloin voin taas kirota sitä, että kun siirrät yhden tavaran niin aiheutat dominoefektin ja menee yötkin miettiessä miten ja mitä sisustaisi. ;) Tarvetta toki sisustamistoimille olisi, muttei kovin suurta energiaa toteutukselle. Mutta ehkä näin parempi, välillä on hyvä pysähtyäkin.

Tuleeko teillä usein tai edes joskus kausia, jolloin ei ole kyllästynyt varsinaisesti sisustamiseen, mutta ei vaan tule sisustelleeksi? 


* Postaus sisältää mainoslinkkejä