Ooh la laa! Nämä silmää hivelevästi pakatut ja maailmassa suurta suosiota saavuttaneet Philosophy -tuotteet* saapuvat Suomeen ja ensimmäisenä Sokokselle*!

Kuvankaappaus%202014-4-17%20kello%209.57

Sokos ja Emotion lanseeraavat ensimmäisenä Suomessa Philosophy-tuotesarjan, joka on ihastuttanut maailmalla jo pitkään. Philosophy tuo raikkaan lähestymistavan ihonhoitoon. Sarjan valikoimaan kuuluu innovatiivisia ihonhoitotuotteita, raikkaita tuoksuja ja herkullisia vartalotuotteita. 

Kuvankaappaus%202014-4-17%20kello%209.58

Philosophy lähestyy kauneutta inspiroivan ihonhoidon näkökulmasta ja uskoo, että kaunis iho on paras todiste tehokkaasta ihonhoitosarjasta. Tieteellisesti tutkitut tuotteet ja tehokkaat raaka-aineet takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Sarja koostuu monipuolisesta valikoimasta innovatiivisia ihonhoitotuotteita, raikkaita tuoksuja, suihku- ja kylpyvaahtoja sekä lahjapakkauksia. Tuotteet on suunniteltu sekä huolehtimaan ihosta että tuottamaan hyvää mieltä. Philosophyn visiona on tuoda tehokkaat, näkyviä tuloksia antavat ihonhoitotuotteet jokaisen saataville ja luoda ihonhoitosarja, jossa hyödynnetään uusia ideoita sekä viimeisimpiä tutkimustuloksia. 

Kuvankaappaus%202014-4-17%20kello%209.56

Tuotteet ovat näemmä jo ostettavissa verkkokaupasta*, mutta varsinainen lanseeraus myymälöissä alkaa ensi viikolla. Esimerkiksi Helsingin Sokoksen myymälässä lanseeraus tapahtuu 22.-26.4. eli heti pääsiäisen jälkeen. :)


* Postaus sisältää mainoslinkkejä