Hassua, että on lauantai. Kuin olisi kaksi lauantaita putkeen. :) Tänään pitää käydä kaupassa täydentämässä hieman ruoka-ainevarastoa ja muutoin vain olla möllötellä. Illalla on vuorossa pyykinpesua. Pesin eilen jo muutaman koneellisen, mutta tänään on vuorossa vielä torkkupeittoa yms. harvemmin pestävää.

kuva%204.jpg

Parvekkeella oleva narsissi on nyt oikeastaan parhaimmassa loistossaan. Muutaman narsissin olen hankkinut kevään aikana kotiin, mutta lämpimässä ne eivät viikkoa kauempaa kestäneet. Tämä kolmas narsissi pääsi heti ulos ja on nyt kestänyt hyvin kolme viikkoa. 

kuva%202.jpg

kuva%203.jpg

Parveketta en ole tänä keväänä vielä millään lailla laittanut enkä aiokaan sen kanssa stressata yhtään. Nyt kun en enää tupakoi, niin en tiedä yhtään, miten paljon aikaa tulee kesällä parvekkeella vietettyä. Ehkäpä kuitenkin päivisin enemmän nyt, kun parvekkeelle paistaa koko päivän sijasta aurinko vain iltaisin. Vitsi, mikä pätsi se edellisen kodin parveke etelä-/lounassuuntaisena olikaan!

Parina kesänä olen hamstrannut kukkia parvekkeelle oikein kunnolla, tämä tuleva kesä on vielä ihan mysteeri.

kuva%201.jpg

Yksi Hullujen Päivien ostoksistani on päälläni yllä olevassa kuvassa eli Onlyn pidempimallinen mustavalkoraidallinen toppi, jonka esittelinkin torstain poiminnoissa. Näitä pitäisi itse asiassa saada lisää, sillä tällaisena pätkänä tuo pituus on itselleni aivan täydellinen: peittää leggingssien kanssa hyvin takamuksen. :) Tilaukseni piti sisällään myös samassa kuvassa topin kanssa olevat Onlyn collegehousut. Molemmat olivat nappiostoksia. Lisäksi tein vielä yhden ostoksen, mutta siitä lisää toisella kertaa.

Nyt myöhäiselle aamupalalle ja sitten kirjoittelemaan kauppalistaa ja nokka kohti kauppaa. Mukavaa ja aurinkoista pääsiäisen jatkoa! :)