On pitänyt jo pitkään esitellä vähän keittiön sisustusta, mutta jotenkin tuntuu ettei keittiön tasot ole koskaan siinä kunnossa, että niitä voisi kuvata. Halusin alun perin kuviin mukaan lieden toisen puolen tasosta, mutta koska se ei jostain syystä siistiinny, niin jätetään se nyt hetkeksi vielä odottamaan ja kuvataan tämä minun eniten käytössä oleva keittiön nurkkaukseni. :)

IMAG0907.jpg

IMAG0908.jpg

Tässä nurkkauksessa porisee kaffet. Suodatinpussit ovat näppärästi saatavilla yhteistyön myötä saadussa Anna Nygård Designin sälekorissa. Kahvit Tigerista ostetussa tiivis- ja kierrekannellisessa purkissa.

IMAG0910.jpg

Samanlaisessa, mutta pienemmässä purkissa säilön pellavansiemenrouhetta. Sitä nakkaan nykyään aamupuuron sekaan. Vihreäkannellinen purkki on tuoreimpia ostoksiani Tigerista ja tällä hetkellä olen tunkenut sinne maustepussit, joille ei ole omaa purkkia. Halusin kovasti kevääksi ripauksen vihreää ja tuossa sitä nyt on. Samoin purkkien alla oleva leveä laatta/alusta on aika tuore ostos, yllättäen sekin on Tigerista. :)

IMAG0911.jpg

Taustalla edelleen hengailee kiva tarjotin, jonka sain Design Forum Shopista, kun CASAlaisten kanssa siellä vierailimme. Ruoanlaittovälineet nököttävät Design Lettersin ABCDE-purkissa. Vieressä on myös kovassa käytössä oleva talousvaaka, jolla punnitsen monet ruoka-aineet. Pääasiassa aamupuuron kaurahiutaleet, väli- ja iltapalarahkan ja aterioiden lihat ja lisukkeet (riisit yms.). Kasviksia en nykyään juuri punnitse vaan heitän lautaselle aika lonkalta.

IMAG0912.jpg

Ai niin, tuolla kahvinkeittimen vieressä on käyttämäni öljyt. Kookosöljy on ollut viime aikoina vähemmällä käytöllä lukuunottamatta muutamaa kertaa, jolloin olen läästinyt sitä kasvorasvan puuttuessa kasvoilleni. Ei muuten ole minun juttu ihonhoidossa tuo kookosöljy... joku siinä aiheuttaa jonkinlaista yliherkkyyttä. Sain meinaan toissailtana näppyjä käsiini päivällisen jälkeen ja kuvittelin niiden tulleen jostain ruoasta. Sitten tajusin, että olin sivellyt kasvoilta yli jäänyttä öljyä juurikin käsivarsiini. Harmi, meinaan kookosöljyn sanotaan olevan monilla tehokas apu atooppiselle iholle ja jopa akneen.

Onko siellä muita, joille kookosöljy ihonhoidossa ei (oletettavasti) sovi tai tiedättekö ketään, jolla näin olisi?

IMAG0913.jpg

Tällainen tehonurkkaus mulla tässä. Toinen aktiivinen paikka keittiössä on tiskipöytä mikron alla, jossa kokoan monet ateriat ja lämmittelen kaikenlaista. Kokonaiskuvaa sitten taas paremmalla hetkellä. :)