Blogeissa on näkynyt paljon erilaisia kukkivien puiden oksia kauniisti maljakkoon laitettuna. Pääasiassa omenapuun ja kirsikkapuun oksia. Olen Prismassa nähnyt toki pieniä kirsikkapuun oksakimppuja, mutta en ole halunnut maksaa reilua viittä euroa oksista. Niinpä sen kummempia ajattelematta heitin Facebookissa statukseen, josko jollain kaverillani olisi pihalla omenapuita tai kirsikkapuita, joista liikenisi hieman oksia minulle. Ja yllätyksekseni, liikenihän niitä!

kuva%203.jpg

Oksia itse asiassa liikeni huimasti. :) Niitä riitti kahteen maljakkoon ja yhteen isoon lasimaljaan. Maljakoilla sain vähän vaihtelua Bestån päälle.

kuva%202-1.jpg

kuva%201-1.jpg

Pienemmän maljakoista haluaisin tuosta toisaalle, mutta olkoon tuossa kunnes löydän sille paikan. Makuuhuoneeseen olisi kiva saada kyllä jotain elollista, mutta koska en vietä siellä aikaa nukkumista lukuunottamatta, niin tuntuu, että menisivät vähän niin kuin hukkaan. Eteiseen sopisivat kivasti, mutta sielläkään eivät olisi katseen alla kovin paljoa ja toisaalta, olisiko valoa tarpeeksi vaikka tämä onkin valoisa asunto?

kuva%204.jpg

Isoimman nipun oksia laitoin parvekkeelle isoon lasimaljaan ja maljan parvekkeen pöydälle. Tuli heti kotoisuutta parvekkeelle. :)

kuva%202-2.jpg

kuva%202-3.jpg

kuva%205-3.jpg

kuva%203-3.jpg

Tässä illan auringonpaisteessa kelpaa istuskella ja nautiskella lämmöstä tai vaikkapa hyvästä kirjasta.

kuva%204-1.jpg

Näiden kirsikkapuun oksien saaminen piristi todella paljon. Miten pienestä voikaan ihminen saada iloa! Kiitos kaunis, Teija <3 

Piipahdin myös lapsuudenkodissani ja siellä odotteli kiva pieni tuliainen Englannista käymässä olleelta pikkuserkultani. Harmi, että ei ehditty pääsiäisen aikana näkemään, mutta ensi kerralla sitten. Terkkuja vaan ja kiitos herkullisesta tuliaisesta! Jossain vaiheessa sitten palkitsen itseni ihanalla maitosuklaakaakaolla ja minivaahtokarkeilla. :) (kuvan pikkuleivät ovat isälleni)

kuva-1.jpg

Näihin kuviin ja tunnelmiin!