Tänä viikonloppuna (26.-27.4.2014) Helsingissä Kaapelitehtaalla järjestetään vuotuinen Kierrätystehdas, jossa on vaikka ja mitä! En ole aiemmin itse käynyt ja tässä nyt kovasti painiskelen ja harkitsen, josko jaksaisi lähteä käymään paikan päällä. :)

KT2011_logo_rgb.jpg

Everyday Design, Mifuko, Pisama Design, Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Saana ja Olli, Suomen ammattijärjestäjät, Think Today ja Weecos: nämä tutut ainakin pitää käydä kurkistamassa ja varmasti löytyy jotain uuttakin mielenkiintoista.

Paikalla on myös sähkölaitteiden ja vaarallisten aineiden keräyspisteet. Sinnehän voisin viedä vaikkapa tuon rikki menneen Electroluxin Ergorapido-imurini, joka vaan nököttää eteisessä.

www_banneri.jpg

Myös Kierrätystehtaan lavalla tapahtuu! Huomasin, että klo 13 on esittelyssä Lassilan tilan luomuosuuskunta, josta jo luinkin tovi sitten lehdestä. "Kaupunkilainen, ryhdy helposti ruokaomavaraiseksi! Jukka Lassila ja Sampsa Kiianmaa kertovat kuinka kaupunkilainenkin voi ryhtyä syömään pelkkää lähiluomua 50 €:lla viikossa. Se onnistuu tulemalla ruokajäseneksi Tuusulassa sijaitsevan Lassilan tilan luomuosuuskuntaan."

Lisää tietoa tästä ainakin minua kiinnostavasta luomuosuuskuntaan liittymisestä löydät täältä!

Klo 15 lavalla on Suomen ammattijärjestäjien keskustelupaneeli, jossa voi käydä kuuntelemassa kokemuksia tavaramäärän hallinnasta sekä ammattijärjestäjien että muiden kokemusta omaavien kertomana. :) Sekä tämä että tuo luomuosuuskunta-tapahtuma on ohjelmassa myös sunnuntaina.

Tapahtuman aikana järjestetään ensimmäistä kertaa myös bloggaajakirppis, jossa yllätys yllätys, bloggaajat myyvät tavaroitaan. ;) Listan paikalla olevista bloggaajista löydät täältä. HUOM! Bloggaajakirppis aukeaa molempina päivinä vasta klo 12.

 

Oletko sinä menossa Kierrätystehtaalle?

 

Kuvat: kierrätystehdas.fi