Kaikki kiva loppuu aikanaan, eikö ne niin sano? Toisaalta, jos Hullut Päivät jatkuisivat pidempään, olisi monella meistä kyllä kukkaro koetuksella. ;)

PicMonkey%20Collage.jpg.jpg

Sunnuntaille tein vain pari poimintaa. Ja muistattehan että sunnuntain tarjoukset iskevät käyntiin klo 12!

Hayn Hee Lounge -tuoli on kaunis ja kevyt olemukseltaan ja sopii pienempäänkin kotiin lisäistuimeksi, vaikkapa korvaamaan nojatuolia. Jos nojatuolilta ei kaipaa löhömahdollisuutta. Kiva sekä valkoisena että mustana, mutta valkoinen on väriltään kevyempi. Jostain kuulin, että tämä Hullujen Päivien tarjous (159 €) olisi aika paljon vähemmän kuin normaalisti.

Lisäksi pellavasta tykkääville on tarjolla Balmuirin 45 x 45 kokoisia koristetyynynpäällisiä useammassa värissä.

Shoppailemaan pääset helposti blogini sivupalkin Hullut Päivät-bannerista*.

Myöhemmin esittelen omat Hullut Päivät-hankintani, jotka onneksi pysyivät maltillisina ja olivat pitkältikin ihan tarvehankintoja. Muutoin tässä aletaan palailla taas niin sanotusti normaaliin päiväjärjestykseen eli muihinkin juttuihin kuin shoppailuvinkkeihin. :)

Mukavaa sunnuntaita ja viimeisiä Hullari-ostoshetkiä!

 

* Tähdellä merkitty banneri tarkoittaa mainosbanneria