Aika olemattoman määrän löysin sellaisia tuotteita perjantain Hullut Päivät-tarjonnasta*, joita voisin kuvitella ostavani tässä kohtaa. Muutama pieni piristysruiske keittiöön ja yhdet kengät. Toki kuvastoa jos selaamalla selailisi, niin varmasti löytyisi kiinnostavia juttuja. Eri asia vaan, olisivatko ne realistia. ;)

kollaasi1.jpg

Keittiöön Pentikin virkattu Juli-kori ja ihanan raikas Casa Stockmannin sitruunapyyhe. Tai tuo vihreä, lieneekö hernekuvioinen?

0202024896366_2048x2048_1.jpg

Wondersin ballerinoja olen katsellut aiemminkin, ne ovat tainneet olla Hullut Päivät-tarjouksessa* aiemminkin? No, nyt ei ole baltsuostoksiin varaa, mutta saahan sitä haaveilla. :)

Katselin paria mekkoa, mutta jätin ne nyt pois tästä. Tutkiskelin myös Musclecoren proteiinijauheita, mutta ei taida olla ihan ajankohtainen tuote mulle, ainakaan vielä. Avokadoöljy tosin aiheutti hetkellisen must have -fiiliksen, samoin oliivipuu. <3

Jokos teillä on ehtinyt ostoksia kertymään?

 

* Postaus sisältää mainoslinkkejä