Kahvikuppeina minulla toimii S-ryhmän House-sarjan valkoiset Kombi-mukit. Ne ovat hyvin pitkälle Teeman kaltaiset niin muotoilulta kuin vetoisuudeltaan. Halusin kasvattaa mukikokoelmaani ja saada vähän eriparisuutta mukaan. Niinpä olen hankkinut pari mustavalkoista mukia valkoisten kaveriksi.

IMAG0512.jpg

Vasemman puoleinen muki on ostettu Kodin1:stä ja oikean puoleinen on House-sarjaa.

IMAG0509.jpg

Kodin1:n mukissa on raidat hauskasti kuin vapaalla kädellä piirretty ja salmiakkikuvio on myös kiva. House-sarjalla on myös uutuustuotteissa polka-kuvioinen muki, mutta jotenkin se ei vaan oikein juuri nyt iskenyt. Ei niin paljoa, että olisin ostanut, vielä ainakaan. :)

IMAG0511.jpg

Nyt sitten mukeja ostelen aina silloin tällöin, jos sopiva sattuu kohdalle. Jos tahtoo yksinkertaistaa, niin voi vaan jatkaa valkoisten käyttöä ja pistää muut kaapin perälle. Näin se mieli muuttuu, jokin vuosi sitten en voinut sietää eriparisia astioita, sillä niistä tuli mieleen vain ajat, jolloin muutti omilleen ja kaikki astiat olivat vähän mitä sattui eri paikoista haalimaan. :D