Tarvitseeko lenkkeilyyn kunnon urheiluvaatteet? Riittääkö kesällä caprileggingssit/shortsit ja t-paita/toppi? Helpottaisiko hikoilua helteessä, jos vaate olisi jonkinlaista teknistä materiaalia? Riittääkö reippaille kävelylenkeille tavalliset rintaliivit vai kannattaako hankkia urheilurintsikat? Täytyykö niiden olla ihan urheilumalliset isolla U:lla vai riittääkö semmoinen rinnan alle jäävä urheilutoppi? Ostaako urheiluliivit, -paitoja ja -housuja vai hamstraisiko kaupan alelaarista kasan tavallisia t-paitoja ja trikooleggingssejä?

Siinä on kysymystä kerrakseen eikä mulla ole hajuakaan mitä tekisin. Piipahdin kuitenkin parissa verkkokaupassa ja tässä muutama poiminta Bubbleroomilta*.

Bubbleroom%20treenitoppi.jpgBubbleroom%20Only%20urheilutoppi.jpg

Treenitoppi* ja Printed Training Top* 

Bubbleroom%20urheilutrikoot.jpgBubbleroom%20verryttelyhousut.jpg

Urheilutrikoot* ja Verryttelyhousut*

Lieneekö syy materiaaleissa vai missä, mutta mielestäni treenivaatteet ovat aika hintavia. Löytyy joukosta toki edullisempiakin - kuten nämä poimintani - mutta monesti hinnat kieppuvat 40-80 euron hujakoilla.

Mihin kannattaa satsata ensin, jos tosiaan päätyisin ostamaan itselleni treenivaatteet? Nyt tosiaan joudun käymään lenkillä joko arkileggingsseilläni tai vaihtoehtoisesti collegehousuilla, joita käytän kotona. Mitä mä teen, auttakee urheiluvaateviidakkoon eksynyttä! :D

 

* Postaus sisältää mainoslinkkejä