Kevään kurkistellessa kulman takana tulee tehtyä pieniä sisustusostoksia. Toisin kuin vuoden vaihtuessa, jolloin yleensä mielellään tyhjentää tasoja ja nurkkia.

IMAG0256.jpg.jpg

Ihastelin taannoin Stockan alepostauksessa valkoista &-merkkiä. En sitä kuitenkaan tullut hankkineeksi, mutta löysinkin sitten sellaisen mustana Tigerista. Se sopiikin mustana oikein hyvin valkoiselle Bestån tasolle. Toki minä silti valkoisenkin huolisin. ;)

IMAG0252.jpg.jpg

IMAG0253.jpg.jpg

Viime viikolla kävin pitkästä aikaa myös Ikeassa. Kaipasin jotain vihreää sisustukseen ja mielessäni kävi jokin tekokasvi, mutta bongasinpa sitten tällaisen reunustraakkipuun, joka oli niin halpa, että nappasin mukaani. Olen pidempään halunnut jonkinlaisen viherkasvin, joka muistuttaisi aavistuksen puuta. Tämä ajaa asiansa paremmin kuin hyvin!

IMAG0359.jpg

Suojaruukuksi ostin pienen sinkkiruukun valkoisena. Vihreä miellytti, mutta kokonaisuus olisi ollut ehkä liian vihreä. :)

IMAG0355.jpg.jpg

IMAG0358_BURST002.jpg.jpg

Ikkunaa vasten on tosiaan aika ongelmaista kuvata. Haluan ottaa muitakin kuin hämyisiä iltakuvia ja sitten kun päivällä ottaa - pilvisenäkin päivänä - niin ikkuna ylivalottuu ja Bestå on "pimeä". No, sainpahan nyt kuitenkin tallennettua tämän asettelun. Tässä joku päivä heittelen tänne vähän lisää kuvia, sillä muutama juttu on tullut lisää ja jotain on tietenkin sen myötä siirtynyt muualle. Tätähän tämä on, tavaran siirtämistä paikasta A paikkaan B ja sen kuvaamista blogiin. Hih!

IMAG0361.jpg.jpg

IMAG0364.jpg.jpg

Tänään olen myös vuoden vanhempi kuin eilen. Ei ole enää pitkä aika, kun olen 40. Kääk, hurja ajatus. :D Päivä meni rauhallisesti vanhempieni seurassa ja nautimme arkisesti laskiaistiistaisyntymäpäivähernekeittoa ja laskiaissyntymäpäiväpullaa. :D Huomenna käyn vielä ystäväni kanssa synttärikaffella. Ei sitä näin vanhana jaksa sen kummemmin enää bilettää, tällaiset pienet hetket riittävät. 

Ja ajatella, tupakoimattomuutta takana melkein yhdeksän päivää. Pidin lupaukseni, että en tupakoi enää 35-vuotiaana. <3

Hyvää yötä ja mukavaa viikon jatkoa kaikille! :)