Täällä on pari viikkoa opeteltu uusia asioita. Asioita, joiden pitäisi periaatteessa olla itsestäänselviä ja pitkään jo elämässä mukana olleita. Aina ei kuitenkaan kaikki mene niin kuin Strömsössä ja vielä 35-vuotiaanakin joutuu opettelemaan säännöllisyyttä ja terveellisempää elämäntapaa. Toivottavasti tällä kertaa kaikki tai edes suurin osa uusista ja "uusista" asioista jäisi ihan tavaksi ja arkeen. Tässä vähän kuvia siitä, mitä täällä on ollut meneillään. Instagramissa ja mun omassa Facebookissa olijat ovat varmaankin saaneet näistä jo yliannostuksen, mutta teille muille tämä.

IMG_20140311_141805.jpg

Tavalliset kaurahiutaleet ovat ainakin vielä toistaiseksi vaihtuneet gluteenittomiin, koska punnitsen vielä viljattoman ruokavalion kokeilemista (vaikka en hirveästi viljatuotteita käytäkään kaurapuuroa lukuunottamatta) ja aloitin siitä, että yritän karsia viljan (ja hiilareiden) määrää jo nyt ja gluteenittomissa hiutaleissa ei ainakaan ole niitä jäämiä muista viljoista. 

IMG_20140314_194416.jpg

IMG_20140315_144656.jpg

Lidlissä oli reipas viikko sitten hyvässä tarjouksessa kesäkurpitsat: 0,99 €/kg. Ostin sitten melkein kaksi kiloa kesäkurpitsoita ja pistin parinsadan gramman satseissa pakkaseen. :)

IMG_20140318_190027.jpg

Uskokaa tai älkää, niin jos en väärin muista, keitin ensimmäistä kertaa itse tuoretta parsakaalia. :D Toki sitä olen pakastettuna käyttänyt, mutta että uskalsin ihan tuoreen ostaa, hih!

IMG_20140319_154756%231.jpg

Sain vihdoin käsiini Kaisa Jaakkolan Hormonitasapaino -kirjan ja olen sitä nyt hissukseen tutkiskellut ja ehtinyt muutaman tehtävänkin tehdä. Oma kehotyyppi on ainakin jännä juttu ja samoin mielenkiintoisen tuloksen sain testatessani, missä jamassa oma aineenvaihduntani on. ;)

IMG_20140320_192826.jpg

Taannoisella kauppareissulla meinasi silmät pudota päästä, kun näin suomalaisen kurkun hinnan. Normaalisti talven aikana se on hiponut 4-5 euron hintoja. Nyt vain 1,39 euroa kilolta, halvempaa kuin espanjalainen!

IMG_20140322_114724.jpg

Sain tuliaisiksi eräänä päivänä hyödyllisiä juttuja: Kvinoaa kokeiltavaksi ja sitruunalla maustettua ekstraneitsytoliiviöljyä. On se hyvä, että lähipiirissäkin on noteerattu tämä minun uuden oppiminen. ;)

IMG_20140325_134527.jpg

Ja tänään vihdoin nostin takamukseni sohvalta ja puin lenkkikamat päälle. Reippailtuja kilometrejä en saanut talteen, sillä GPS ei vissiin ollutkaan päällä. Muutaman kilsan kuitenkin pistin menemään reippaalla tahdilla ja puolisen tuntia kului aikaa. Tätä olisi siis tarkoitus jatkaa, toivottavasti säännöllisesti ja vielä enemmän toivon lenkkeilykärpäsen puraisua samoin kuin syksyllä 2010. 

Tarkoitus olisi postata jossain kohtaa kuvia mun aterioista. Sainkin itse asiassa postaustoiveen käyttämästäni ruokavaliosta, joten tulossa on niille, joita kiinnostaa. :)

Miten muuten teillä muilla, onko kellään ollut viime aikoina uniongelmia? Itse heräilen nukahtamisen jälkeen 2-3 kertaa ja noin kahden tunnin välein ja tänään ensimmäistä kertaa en saanut kunnon unia päivällä. Muutoin olen nukkunut yöni hyvin ja päiväunet siihen päälle ilman, että yöunet on kärsineet. Viime viikosta lähtien uni on kuitenkin ollut ihan pielessä. Tosin väsymystä ei ole ollut ihan samassa mittakaavassa, joten voi olla hyvin mahdollista, että elimistöni on vaihtamassa vain kevät- ja kesämoodille.

Ja hei, 29 päivää savuttomana! <3 :)