Sain Instagramin puolelle vinkin BHA:sta. Se kuuluu käsittääkseni näihin ihon happokuorintoihin, kuten AHA-kuorintakin. BHA on itselleni aivan uusi juttu, vain AHAsta olen kuullut aiemmin. Nyt testauksessa olevissa Exuviance-tuotteissa jälkimmäiseksi mainittua käsittääkseni on. Löysin muutamia postauksia juurikin Paula's Choice -merkin BHA-kuorintanesteestä. Sitä löytyy myös geelimäisenä. Vahvuuksia on kolme: 1%, 2% ja 8%. Jotenkin neste kuulostaa paremmalta kuin geeli. Tuotteella on kuivattava vaikutus ja iho alkaa säännöllisen käytön alkuvaiheessa kuivumaan ja hilseilemään, aivan kuten Exuviance-tuotteitakin käytettäessä.

pc2010_2_liquid_1.jpg

Tämä tuote herätti vahvan kiinnostukseni. Sen kanssa tosin pitäisi olla sitten muut ihonhoitotuotteet balanssissa eli joko samaa sarjaa tai jotain todella neutraaleja esimerkiksi hajusteettomia apteekkituotteita, jotta ei tule ikäviä yhteisvaikutuksia. BHA-neste kuivattaa sen verran, että kosteutus täytyisi olla kunnossa (BHA:ta minulle suositellut mainitsi kookosöljyn). Tämän kaveriksi pitäisi sitten saada vielä putsari meikinpoistoon ja kunnolla kosteuttava voide, joka kosteuttaisi yön aikana tehokkaasti mutta joka kävisi myös meikin alle. Tai sitten yöksi ja päiväksi omansa. Tällä sarjallahan on kyllä koko repertuaari tuotteita, mutta tämä mietintö, jos päätyisi vain pelkkään happonesteeseen.

Paula's Choice -tuotteista olen kuullut tähän mennessä pelkkää hyvää. Muistan jonkinlaisen hypetyksen, kun tuotteita alkoi saada Katajanokalta Loveit.fi:n myymälästä. Sittemmin myymälä sekä verkkokauppa on sulkenut ovensa.

Hajustamattomia

Väriaineettomia

Ympäristöystävällisiä

Ei testata eläinkokein

Lisätietoja Paula's Choice -tuotemerkistä löytyy heidän omilta kotivuiltaan tai Facebookista.

Onko kellään kokemusta näistä tuotteista tai ylipäätään BHA-kuorinnasta?

 

Tällä hetkellä tosiaan viedään viimeisiä Exuviance-tuotteiden testauksessa ja ruokavalioon olen tekemässä jonkinlaisia muutoksia. Edelleen odotan Kaisa Jaakkolan Hormonitasapaino -kirjaa saapuvaksi, jotta pääsen sitä lukemaan. Olette aivan mielettömästi antaneet erilaisia - ja samanlaisiakin - vinkkejä ihoni saattamiseksi taas kuntoon ja elinvoimaiseksi ja olen äärimmäisen kiitollinen. En uskalla luvata tekeväni sitä, mutta olin ajatellut josko tekisin antamistanne vinkeistä jonkun yhteenvedon tänne bloginkin puolelle. Vinkkejä tuli niin paljon, että en osaa päättää millään mistä lähtisin liikkeelle. :D Noh, vauva-askelin vaan eteenpäin.