Jahhas, taas olisi vuoro katsoa, montako tuotetta loppui helmikuun aikana ja monellako tuotteella ollaan lähempänä järkevämpiä kosmetiikkavarastoja. :)

IMAG0151.jpg

Laveran Cranberry vartalovoide loppui. Oli ihan ok, mutta minua hämmentää luonnonkosmetiikan (?) voiteiden niin sanottu mureneminen iholle rasvatessa. En tiedä johtuuko liian pienestä ihon kosteudesta vai liian suuresta. Murusia saa sitten pyyhkiä pois iholta ja rasvaus on mennyt kutakuinkin hukkaan. Tietääkö kukaan tästä?

Samoin loppui Triple Dry dödö. Päätin kokeilla sitä jo luottotuotteeksi muodostuneen Vichyn antiperspirantin sijasta. En ollut oikein tyytyväinen, en kokenut sen toimivan yhtä hyvin kuin Vichyn. En vaan voi käsittää, mikä hemmetti sitä hajua noihin kainaloihin aiheuttaa, sillä sitä esiintyy ilman rehkimistä ja ilman hikoiluakin. Varsin epämiellyttävä vaiva, joka vaan toissa keväänä alkoi enkä syytä ole keksinyt. Lääkäri vaan sanoi, että elimistöni on vain muuttunut ja sillä sipuli. "osta Vichyn dödö" se sanoi.

Nioxinin hoitsikka loppui myös. Vielä on hieman jäljellä shampoota, hair boosteria ja päänahalle tarkoitettua hoitoainetta. Valitettavasti minulla ei ole varaa ostaa näitä tässä kohtaa lisää, muutoin kyllä ehdottomasti jatkaisin tuotesarjan käyttöä. Mistä sitä tietää, vaikka tuotteet alkaisivat vaikuttaa entistä paremmin nyt kun olen lopettanut tupakoinnin. Hiuksia kuitenkin lähtee pesun ja harjausten yhteydessä mielestäni edelleen liikaa.

IMAG0200.jpg

ACOn Rich Care käsivoide osoittautui käytössä oikein hyväksi. Sitä pystyi käyttämään muulloinkin kuin yötä vasten. Ehkä en minkään käsivoiteen kanssa tarttuisi kynään, mutta näppäimistöä on ihan siisti käyttää vaikka olisi juuri rasvannut kädet. Ei siis ole ollenkaan mahdotonta, että joskus ostaisin tätä uudelleen. :)

IMG_0370.jpg

Loppui myös näytepalaksi kokonsa vuoksi sopiva Lushin Noubar -saippua. Noubar on kovin kehuttu, mutta itse en pitänyt tätä mitenkään ihmeellisenä. Käyttäisin, jos kaapista löytyisi, mutta ei aiheuta must have -tunnetta. :)

Tuotteita loppui siis viisi. Nyt pitäisi sitten yrittää muistella, montako tuotetta helmikuun aikana on tullut varastoihin lisää... tätä meinaan toivottiin minulta. Hmm... jos en ihan väärin muista niin kolme tuotetta tuli lisää. Tai neljä, en ole ihan varma. Uutta loppuneen tilalle tullutta dödöä ei ehkä lasketa, mutta sen lisäksi tuli Erisanin testituotteet ja äidiltä sain nestemäisen Palmoliven käsisaippuan, josta hän ei pitänyt. Haa! Ja uuden käsivoiteen ostin tuon ACOn tilalle, sillä öisin käyttämääni Melvitan käsivoidetta ei vaan voi päiväsaikaan käyttää, sillä se on ihan super rasvainen. :D Käyttöön ja tarpeeseen ja eikä juurikaan itse ostettuja tuotteita on tullut, mutta itse varastotilanne ei ole kasvanut.

Tilanne on on siis rauhallinen ja kosmetiikkavarastojen raivaus etenee edelleen rauhallisesti. Hitaasti, mutta varmasti. :)


Mukavaa viikonloppua kaikille! <3