Vitivalkoinen, 100 % puuvillaa (tuntuu olevan materiaalina harvinaisempi nykyään, kun kaikki on vaan inhottavaa akryyliä), neulotun näköinen. Tarvitseeko muuta sanoa? :)

anno1.jpg

Alessa on muuten tällaiset samanlaiset torkkupeitot petroolinatummanharmaana ja fuksiana. Tyynyjä löytyy myös beigen ja viininpunaisen värisenä.

anno2.jpg

Nämä ihanuudet bongasin Kodin1:stä, kiitos tästä sormet syyhyämään saaneesta vinkistä Maritille. ;) Ehtisiköhän näitä ujuttamaan jotenkin synttärikeijun korviin... laskiaistiistaihin kun on vielä aikaa. Tosin taitaa tulla aika pitkä lista keijulle annettavaksi. :D

Ehkä joku kaunis kevät kotini tehostevärinä voisi olla oranssi. Näin eräässä ruotsalaisessa kodissa oranssia tehostevärinä ja se oli magee. Oranssia oli maltillisesti sisustuksessani jo silloin kun en vielä edes sisustanut ja josta sitten lähdin sisustuksen valkaisupuuhiin. Voisin jossain kohtaa pistää tänne blogiinkin inspiskuvia tästä upeasta valkoisesta oranssilla maustetusta kodista, jos vain ehdin ja saan luvan kuvien lainaamiseen. :) Oma tehostevärini saattaa kevään myötä olla keltaisen lisäksi vihreä. Aika samoilla siis mennään kuin viime keväänä ja kesänä.

Mitäs tykkäätte näistä Annon torkuista ja tyynyistä? Onko kevään ja kesän tehostevärinne jo suunnitelmissa?