Kylpyhuone ennen ja jälkeen -postauksessa tuli esiteltyä kylppärin säilytystä ennen ja jälkeen, mutta peilikaapin sisältöä en siinä kohtaa näyttänyt. Myös peilikaapin kuitenkin siivosin ja nyt kurkistetaan sinne. Perinteinen "vuokrakämppäpeilikaappi" siis löytyy kodistani ja se säilöö pääasiassa päivittäin käytössä olevaa kosmetiikkaa ja muita tarvikkeita. Muutama harvemminkin käytössä oleva juttu löytyy.

IMG_0495.jpg

Hampaidenhoitovälineet; sähköhammasharja, hammastahna, muki, purentakiskon puhdistusneste sekä hammaslankaa.

IMG_0501.jpg

Meikkivoiteet (CC-voide ja Lumenen Triple Stay mattameikkivoide), päivittäismeikit nahkaisessa pussukassa, hiuspanta ja hiusharjana ehdoton ykkönen Tangle Teezer.

IMG_0504.jpg

Dödö, silmänympärysvoide, manteliöljy, vanupuikkoja, kristallisuolasaippua, kookosöljyä, aspiriinia ja kynsinauhavoidetta.

IMG_0506.jpg

Talkkia, kynsilakanpoistoainetta, käsidesiä, desinfiointiainetta ja eau de colognea.

IMG_0498.jpg

Hiuslakkaa, kuivashampoota, Moroccanoilia, Nioxinin hiusbuusteria ja hoitoainetta päänahalle.

IMG_0497.jpg

Tuotteita mahtuu peilikaappiin aika paljon ja sieltä niitä sitten aina käyttelen arjen tuoksinassa. Suosisin mieluummin allaslaatikostoa ja peilikaapin tilalle peilin yhteyteen ennemmin kevyttä lasihyllyä, jolle voisi asetella muutaman tarkoin valitun tuotteen. Näillä on nyt kuitenkin mentävä, ei auta itku markkinoilla. :)

IMG_0496.jpg

Muutama pikkujuttu on kylppäristä lähiaikoina tulossa, mutta muutoin on nyt esitelty tämän kodin kylppärin säilytyssysteemit. Millainen on teidän suhtautumisenne peilikaappeihin, noihin keittiön kuivauskaappeihin verrattavissa olevat kerrostaloasuntojen "pakkojuttuihin"?

Kohta ystäväni tulee kylään ja meillä alkaa jätskibileet! :D Testaamme siis 3 kaverin jäätelöiden uutuusmakuja ja jos hyvin käy, niin saatan ehtiä ottamaan muutaman kuvan tänne blogin puolellekin.

Kivaa torstaita!