Olohuoneen sohvan vieressä sivupöytänä toimi aiemmin Eclipse-pöytä, jonka rahin siirryttyä makuuhuoneesta kylpyhuoneeseen siirsin yöpöydäksi.

IMG_0434.jpg

IMG_0436.jpg

Tykkään simppelistä ilmeestä, joten sivupöydän virkaa toimittaa nyt musta jakkara.

IMG_0438.jpg

Jakkaralle mahtuu kaikki tarpeellinen; kasvopaperilaatikko, kahvikuppi, kaukosäädin, huulirasva ja mitä milloinkin tarvitsee olla lähettyvillä. Ja koska jakkara on pieni, mitään mielettömiä romukasoja ei pääse siihen syntymään. Mulla on jokin kummallinen taipumus kerätä kotini nurkkiin erilaisia kasoja. Tällä hetkellä muun muassa sohvan toinen pääty on muutaman paperi- ja roipekasan valloissa. Missähän mä noita kasoja säilyttäisin, jos täällä olisi toinenkin sohvalla istuva henkilö? :D

Onko kellään muulla tällaisia kasautumistaipumuksia? ;)

IMG_0437.jpg

IMG_0440.jpg

IMG_0459.jpg

Sohvan ja Bestån välissä toimii niin sanottuna sohvapöytänä isompi vesihyasinttiraheista. 

Ja ai että, miten kiva näitä kuvia on katsella... nämä ovat vielä taannoin lainassani olleella Canonin 700D -kameralla otettuja. Nyt on taas palattu kännykkäkuviin ja työtä saa tehdä huomattavasti enemmän, jotta kuvista saa julkaisukelpoisia. Järkkärillä oli helppo kun pisti vaan räpsimään eikä pienet tärähdykset tuntuneet missään. :)