Olipas hyvä kuukausi loppuneiden tuotteiden suhteen. Laskentatavasta riippuen tuotteita loppui 8-11 kpl. Loppuneiden tuotteiden joukossa oli mukana näyte sekä myös tarpeettomana pois heitettyjä tuotteita. 

tammikuu20141.jpg

Flow kosmetiikan sheavoi oli ristiriitainen kokemus. Kosteutus ja voin INCI olivat ehdotonta plussaa; jämäkkää voita, jossa ei ylimääräisiä aineksia. Itse rasvauskokemus taas oli ainakin itselleni aivan liian hankala ja rasittava. Sen verran vaikeasti työstettävää voi oli, että rasvaukseen kului aikaa ja suihkun jälkeen nousi kirjaimellisesti hiki pintaan, kun voita annosteli ja yritti käsissä lämmityksen/pyörittelyn jälkeen levittää iholle. Tarvitsen ehdottomasti suihkunjälkeisiin rasvaushetkiin helposti levittyvää rasvaa, sillä muuten herkästi luistan rasvauksesta eikä se puolestaan ole hyvä atooppiselle iholleni.

Nioxin-hiustenhoitotuotteiden "kasvovesi" eli pesun jälkeen hiuspohjaan levitettävä hoitoaine loppui. Tässä kohtaa talous ei varmasti anna periksi hankkia Nioxinin tuotteita, joten täytyy taas löytää joku muu kikka kolmonen hiustenlähtöön. Auttaisikohan, jos siirtyisin ihan luonnonkosmetiikan pariin (esim. Santeen) ja siten mahdollisesti saisi päänahka vähemmän erilaisia kemikaaleja osakseen... 

Myös vihloville hampaille tarkoitettu Sensodyne Rapid hammastahna loppui. Se oli ihan hyvänmakuinen, ei liian voimakas. Method on lähes aina hyvä juttu, niin oli nytkin tämä Sea Minerals nestesaippua. 

tammikuu20142.jpg

Lushilta saatu näytepala Mr Punch -saippuasta loppui sekin. Pala oli sopivan kokoinen eikä siihen ehtinyt kyllästyä. Minulla on jonkinlainen viha-rakkaussuhde palasaippuoihin. Ne on tosi ihania ja aina himoisen niitä, mutta ne kestää niin kauan, että alkaa kaivata jo vaihtelua. Voihan isompia paloja leikellä useammaksi palaksi, mutta sitten tuntuu, että varastot tursuavat samaa tuotetta useampia kappaleita. Hih, loogista? NOT :D

tammikuu2014.jpg

Pois käyttämättömänä heitin ikivanhan hiuksiin suihkutettavan hoitoaineen sekä silmämeikinpoistoaineen. Kun ei tule oikein kunnon silmämeikkejä käytettyä niin tuolla ei ole tarvetta. Ripsarikin lähtee lämpimällä vedellä.

Laveran näyte appelsiinintuoksuisesta käsivoiteesta jäi kyllä kutkuttelemaan hieman, oli ainakin kerran käytön perusteella aika miellyttävä. Käsirasvaa ei vaan ihan vielä hetkeen ole tarve hankkia, mutta sitten kun on niin tätä voisi harkita. :)

Kuorintasydän oli kiva kokemus. Helppoa kuin heinänteko, kun suihkussa kuljetteli palaa ympäri kroppaa. Ja tuoksu oli huumaava. Joskus huomasin, että vielä jonkin aikaa suihkun jälkeen kylppärin valtasi ihana tuoksu, joka kuorintasydämestä lähti.

tammikuu20143.jpg

Lumenen Heleyttävä Silmänympärysvoide ei tahtonut millään loppua. Se kesti ja kesti ja kesti... :D Nyt pitäisi joku virallinen silmänympärysvoide hankkia, käytössä on joku Yves Rocherin voide, jonka pitäisi vähentää juonteita ja ryppyjä, mutta se ei kai virallisesti ole juuri silmänympärysvoide. Kelpaa tosin tähän hätään.

Lushin Rose Jam oli yksi joulusesongin tuotteista ja se oli ihan kivan tuoksuinen kokemus. Ei huonoa sanottavaa. :)

Edelleen elää toivonkipinä siitä, että tämä vuosi olisi haasteen toinen ja samalla viimeinen vuosi. Siinä on ihan hyvä tavoite, toivottavasti toteutettavissa vielä. :)