Kylpyhuone ennen ja jälkeen postaukseni olisi ollut aika turvoksissa kuvista, jos olisin vielä yksityiskohtaisemmat kuvat lisännyt muutoskuvien lisäksi. Tässä siis kuvapläjäys detaljeista. Peilikaapin sisällön esittelen senkin erillisessä postauksessa, jotta kaikki ole yhdessä ryppäässä.

IMG_0380.jpg

IMG_0381.jpg

IMG_0382.jpg

IMG_0383.jpg

IMG_0384.jpg

IMG_0385.jpg

IMG_0386.jpg

IMG_0387.jpg

Tykkään tuosta kivisestä saippua-alustasta. Se on jotenkin luonnollisen oloinen. Siinä ei valurakoja valitettavasti ole, mutta täytyy vain manuaalisesti aina tarkastaa ettei saippua jää lillumaan veteen. Ei onneksi iso vaiva. Eikä ollut alusta edes kallis, maksoi Tigerissa muutaman euron. 

IMG_0393.jpg

IMG_0391.jpg

Tällä hetkellä tarjoiluvati pitää sisällään vartalorasvan, kasvonaamion, jalkavoin ja pienen purkin hunajaa.

Yritän vastailla kommentteihinne mahdollisimman pian. Jos en tänään niin viimeistään torstaina, sillä huomenna olen iltapäivästä iltaan pienellä reissulla irroittautumassa hetkeksi arjesta. Tämä viikko on jotain niin kaaosmaista, ettei meinaa kärryillä pysyä. 

Teille rakkaat lukijat toivotan anti-kaaoksellista viikon jatkoa. :D