Haluan makuuhuoneeni olevan pääosin valkoinen väriltään. Sattui kuitenkin valkoisten liinavaatteiden ollessa pesussa hyvä mahdollisuus mallailla petausta harmailla tyynyliinoilla ja pussilakanalla. Hyvin näyttävät nuo Saanalta ja Ollilta saadut Villi pohjola -koristetyynyt sopivan myös harmaan kanssa. 

IMG_0483.jpg

IMG_0478.jpg

Makuuhuoneessa on viime aikoina tapahtunut pientä muutosta muutenkin, kun siirsin olohuoneessa sivupöydän virkaa toimittaneen Eclipse-pöydän makuuhuoneeseen yöpöydäksi.

IMG_0477.jpg

Muutakin uutta makuuhuoneessa on ja siitä lisää myöhemmin. Todennäköisesti myös itse tekemäni puulaatikko päätyy makuuhuoneeseen, joten makuuhuoneaiheisia postauksia on tulossa.

IMG_0486.jpg

Tein muutaman muunkin petauskokeilun tässä yhteydessä ja tein niistä kuvakollaasin. Nukkumaan menemistä ajatellen käytännöllisimmät petaukset ovat ylhäällä oikealla oleva petaus sekä alhaalla vasemmalla oleva. Katseenkestävin on mielestäni kuitenkin tämä petaus joka näissä yksittäiskuvissa esiintyy.

kollaasi.jpg

Nyt kun olen mieltynyt valkoiseen makuuhuoneeseen, nämä harmaat petivaatteet tulevat olemaan varmastikin aika harvinainen näky. Hyvä kuitenkin tietää, että toimii, jos kaipaa välillä jotain muuta kuin valkoista. :)

Tänään juhlitaan isäni 85-vuotis syntymäpäivää perheen ja sukulaisten kera kakkukahvien merkeissä. Ei pitään suurta vaan ihan simppeliä ja intiimiä. Aika huikea saavutus kyllä tuo ikä. <3 Seuraavaksi onkin sitten vuorossa minun 35:t. Olen iltatähti ja isälläni ja minulla onkin näppärä 50 vuotta ikäeroa. :)

Teille toivottelen mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua!