Makuuhuoneen tikashyllyllä on uusi taulu.

The details are not the details. They make the design.

Charles Eames

IMG_0454.jpg

Taulun teksti oikeastaan kiteyttää oman kotini sisustamisessa ja tässä blogissakin kaiken. Keskityn paljon yksityiskohtiin ja se näkyy blogissani siinä, että harvoin otan kuvia isommista kokonaisuuksista. Väännän ja käännän yksityiskohtien parissa, joista sitten kuitenkin ajan myötä muodostuu kokonaisuus.

IMG_0455.jpg

Teksti sopii minuun itseenikin hyvin, olen aina ollut kiinnostuneempi yksityiskohdista ja hallinnut enemmän nippelitietoutta kuin laajoja kokonaisuuksia.

IMG_0457.jpg

Harvoin jokin teksti, taulu, esine tai mikä tahansa kolahtaa näin, mutta tälle kävi niin. Ei siinä vaiheessa, kun tämä taulu kotiini tuli vaan hetken myöhemmin kun asetin taulun tuohon, se vain iski tajuntaani.

... ei vain yksityiskohtia.