Käytän housuina pääasiassa leggingssejä. Näin ollen on erityisen tärkeää, millaisia yläosat ovat. Takamus ja etuosa housuista on peityttävä ja suosinkin pidempiä paitoja ja puseroita, trikoohameita, mekkoja ja pitkiä toppeja. En olisi joitain vuosia sitten voinut kuvitellakaan itseäni hameessa tai mekossa vaan jalassa oli aina farkut, verkkarit tai jotkut löysät ja rennot reisitaskuhousutyyppiset pökät. Sitten uskaltauduin laittamaan ihonmyötäiset leggarit jalkaan ja paluuta ei ollut. Ne on niin mukavia eivätkä kiristä. Ja kun löysissä kotivaatteissakaan ei voi noin vaan hengailla tuolla huudeilla. ;) Nojoo, menipä tarinoinniksi. Pointti kun oli, että taisin vihdoin löytää itselleni neulemekon, joka kivan ulkonäkönsä lisäksi on myös itselleni sopivaa materiaalia, joka ei hiosta. Niin mielelläni kuin syksyisin ja talvisin pukeutuisin pehmeisiin ja upottaviin neuleisiin, niin en voi sillä hikoilen hyvin herkästi. Kateellisena vaan katselen kun muut unelmoivat ihanista neuleista ja untuvatakeista. :D

PicMonkey%20Collage.jpg

Tämä Vilan mustavalkoinen neulemekko* osui silmiini, kun kävin kurkistelemassa Stockmannin* tammikuun kanta-asiakastarjouksia*. Mekko on 80 % viskoosia ja 20 % polyamidia. Olkapäällä on nappikiinnitys. Kaula-aukko näyttää myöskin tarpeeksi avonaiselta, jotta en näyttäisi täysin kaulattomalta tädiltä. Pyöreät kaula-aukot eivät yleensä pue minua vaan pukeudun mieluiten v-aukkoisiin paitoihin ja puseroihin ellei juurikin ole tarpeeksi avoin pyöreä kaula-aukko. Mielestäni myös harmaa mekko näyttää kivalta ja harmaan sävy vaikuttaisi olevan the harmaa, mutta päädyin silti mustavalkoisen mekon tilaamaan. Nyt vaan peukut pystyyn, että mekko on sopiva kaikin puolin. Niin ja eikö konjakin väriset saappaat sovi paremmin mustavalkoisen kuin harmaamustan kanssa? ;)

PicMonkey%20Collagen.jpg

Ihastuin myös aivan totaalisesti tuohon Philippin Donatella nahkaiseen korttikoteloon*. Tuskailin täällä itsekseni, että miksi, oi miksi tuo ei ole lompakko?! Mä olisin niiiiiin tilannut sen. Niin kaunis ja virtaviivainen ja solki (olkoonkin hopean värinen) viimeistelee kauniin valkoisen nahan. *huokaus*

Kanta-asiakastarjouksessa ovat myös Iittalan Teema -astiat* useissa väreissä ja kirkkaat Aalto-maljakot* (95mm, 120mm ja 160mm). Jossain vaiheessa pitäisi täydentää omaa valkoista Teema-sarjaani. Minulta puuttuu vielä kupit, syvät lautaset ja joitain tarjoiluastioitakin voisi olla hyvä omistaa.

Tällä kertaa sattui neulemekko menemään sisustustuotteiden ohitse. Ehkä ensi kerralla sitten astioita? ;)


* Postaus sisältää mainoslinkkejä