Uhkasin tehdä haavelistan Mokon tuotteista, jotka voisin kotiuttaa vaikka heti. Selasin Mokon tuotteita kuola suupielistä valuen ja vaivoin sain hillittyä itseni niin, että lista ei ole "tämän pidempi". ;)

kosmetiikkaa.jpg

Nestemäinen Marseille saippua olisi aika kaunis ja sen rinnalle sopisi kivasti valkoisessa pullossa hajusteeton käsirasva. Rautayrtti kuulostaa myös aika herkulliselta. L:A BRUKETin tuotteita olen myös pitkään ihastellut ja käteni pesisin mielelläni vaniljan tuoksuisella nestesaippualla.

marvis.jpg

Marvisin hampaidenhoitotuotteet ovat todella suosittuja ja voisinkin joskus kokeilla, miltä tuntuisi pestä hampaat vaikkapa salmiakin tai inkiväärin makuisilla tahnoilla. Marketeissa myydyille suuvesiputeleille vetää vertoja mennen tullen tuo Marvisin versio. Hammasharjankin voisi jättää esille, jos käytössä olisi musta ja yksinkertainen yksilö.

huonetuoksut.jpg

Eteinen on jo jonkin aikaa kaivannut huonetuoksua loppuneen tilalle. Ylläolevista voisin ottaa melkein minkä vain, kuulostavat tuoksuina hyvältä. Joku noista kelpaisi myös kylpyhuoneeseen. Tai keittiöön. Tai minne vain!

method.jpg

Methodin tuotteille löytyy käyttöä aina. Toilet Cleaner lähenee loppuaan ja pyykinpesuainettakin tarvitsisi. Fresh Air on ihan paras. Keittiössäni oli aikoinaan käsienpesua varten Methodin vaahtoava Sweet Water nestesaippua ja sitä voisin kokeilla jossain vaiheessa myös ihan kylppäriinkin käsisaippuaksi. Kiva makeahko ja raikas tuoksu.

herkkuja.jpg

kuvat: Moko Market

Herkuista huolisin Renee Voltairen tuotteita maustamattoman jogurtin kaveriksi ja A L'olivierin oliiviöljy näyttäisi kivalta keittiössä ja olisi myös sopivaa terveelliseen ruokavalioon. Putelikin ulkonäöllään voittaa esimerkiksi marketeissa myytävät muoviset rypsiöljykaameudet. :)

Eiköhän näillä tuotteilla saisi vähän estetiikkaa käytännöllisyyden lisäksi omaan kotiin!