Jokin aika sitten päädyin kokeilemaan pyykinpesussa Maison Bellen pyykinpesuainetta ja huuhteluainetta. Pyykissä on aivan huumaava tuoksu pesun jälkeen. Prismasta nämä ostin eikä hinta ollut paha.

IMAG8705.jpg

IMAG8716.jpg

IMAG8709.jpg

En ole muutamaan vuoteen käyttänyt lainkaan huuhteluainetta pyykinpesussa, mutta tuoksun vuoksi päätin kokeilla. Huomasin jossain kohtaa, että mikrokuituisiin alushousuihin jäi pesusta valkoisia läikkiä, jotka tosin lähtivät pyyhkimällä suurimmaksi osaksi pois, mutta sen verran asia jäi vaivaamaan, että päätin jättää ainakin tummasta pyykistä huuhteluaineen kokonaan pois ja käytän sen loppuun pyyhe- ja liinavaatepyykissä. Ja kyllä, tiedän ettei mikrokuituisiin vaatteisiin pitäisi käyttää huuhteluainetta. ;) En tiedä vielä ihan varmaksi, tuliko valkoiset jäljet huuhteluaineesta, mutta seuraavalla pesukerralla se varmasti selviää.

IMAG8718.jpg

IMAG8722.jpg

Seuraavaksi ostan vain Maison Bellen pyykinpesuaineen ja kokeilen josko se riittäisi pesun lisäksi tuomaan huumaavan tuoksun pyykkiin. Jos ei kummempia kokeiluhimotuksia pyykinpesuaineissa sen jälkeen tule, niin palaan kokeilureissultani takaisin Methodin pyykinpesuaineen pariin. Se on helppo annostella pumppupullolla suoraan pyykin sekaan eikä sitä käyttäessä ole tullut mieleenikään käyttää lisäksi huuhteluainetta. Ja Methodin pyykinpesuaineista ehdoton lempparini on Fresh Air. <3