Vuoden 2013 viimeiset loppuneet kosmetiikkatuotteet, olkaa hyvä!

IMAG9347.jpg

Erittäin Hieno Suomalainen mustikkashampoo oli ihan jees, ei tosin mitenkään erikoinen. Klippoteketin kuivashamppoon käytti, mutta parhaita kavereita meistä ei tullut. Tähän mennessä olen eniten tykännyt 2011 joululahjaksi saamastani TRESemmè kuivashampoosta. Tuossa juuri arkistoja kaivellessa hoksasin, että sain tämän Klippoteketinkin muuten samaisena jouluna ja nyt se vasta loppui. Muistan noihin aikoihin testanneeni myös pienen purkin Biozellin kuivistakin. Nyt testauksessa on apteekista ostettu Klorane kuivashampoo, jonka esittelinkin ohimennen Vähän niinku lahjoja -postauksessa.

IMAG9348.jpg

Weledan kaurashampoosta ja -hoitoaineesta minulla ei ole mitään sanottavaa, sillä kuten näkyy kyseessä oli vain yhden käyttökerran näytteet.

IMAG9350.jpg

The Body Shopin* Chocomania suihkusaippuan voitin arvonnassa. Kauniissa sydämen muotoisessa lahjapakkauksessa* oli mukana myös saman sarjan vartalovoide (kts. alla), huulivoide (käytössä) ja vartalonkuorinta-aine (käyttämätön). Yllättävän hyvin tuoksui suklaalta, mutten ehkä kuitenkaan pitkiä aikoja kerrallaan halua pestä itseäni suklaantuoksuisella pesuaineella. Siksi olikin hyvä, että tuotteet ovat niin sanottua lahjapakkauskokoa. Tämä on kyllä mielestäni todella oiva lahjaidea erityisesti naispuoliselle henkilölle, vaikkapa mieheltä naiselle tai ystävättäreltä ystävättärelle. Itse ainakin aion laittaa tämän lahjapakkauksen visusti ajatusmyssyyni muhimaan. <3

IMAG9351.jpg

Methodin ja Orla Kielyn yhteistyö-nestesaippua oli ilo käyttää. Purkki oli normaaliin pesuainepurkkiin verrattuna erilainen ja pirteä ja sen lisäksi sain sen tammikuussa yllärilahjana ystävältä. <3 Silloin kerroin, ettei tuoksu ole lainkaan sellainen päärynäsiiderimäinen, mutta kun otin tämän ihan toden teolla käyttöön niin nenäni päätti, että kyllä se sittenkin tuoksuu päärynäsiideriltä. Hassu nenä! :D 

Edelleen toivon, että tällaisia yhteistyöpesuaineputeleita saisi enemmän myös Suomesta! Eettinen Luksushan tuossa jo yllätti ja toi meille tänne Suomen markkinoille kuusentuoksuisen joulukäsitiskiaineen. Se on jo aika hyvä alku!

IMAG9352.jpg

The Body Shopin vartalonhoitotuotteet näyttävät olevan näiden loppuneiden tuotteiden joukossa aika hyvin edustettuina. Loppui siis myös Mustikka vartalovoi, johon sorruin huhtikuussa. Vartalovoi levittyi TBS:n vartalovoiteiden* tavoin helposti, mutta itse ei nenäni selkeästi mustikan tuoksua tässä havainnut. Kosteutus ja kaikki muut osa-alueet olivat siis kyllä tuttua ja hyväksi havaittua laatua. Seuraavaksi joku muu vartalovoi sitten, kun seuraavan kerran hankin näitä. :)

IMAG9449.jpg

Chocomania vartalovoi loppui myös, oli hassua miten vartalo tuoksui suklaalta rasvauksen jälkeen. Ihan kiva! :) Kauaa tietenkään tämä lahjapakkauskokoinen (50ml) voi ei kestänyt, mutta pääsipähän kokeilemaan ja nautiskelemaan suklaisista hemmotteluhetkistä.

Samoin loppui Flow kosmetiikan Ruusu antioksidanttikasvovoide, jonka sain yhteistyön kautta Flow kosmetiikalta. Omille kasvoilleni tämä ei tehnyt mitään suuntaan eikä toiseen ja kuten olen aiemmin sanonutkin, niin sekin on jo hyvä merkki, kun herkästi reagoiva ihoni ei reagoi. :)

IMAG9690.jpg

Viimeinen loppunut tuote on jo aiemmista postauksista tuttu ja hyväksi havaittu Vichyn antiperspirantti. Kokeilin myös hajusteettoman version (valkoinen korkki), mutta pidän tästä kevyesti hajustetusta vihreäkorkkisesta enemmän eikä hajusteista huolimatta aiheuta allergisia reaktioita. Aion käyttää jatkossakin!

Tuotteita loppui joulukuussa yhteensä 10, joista kaksi oli näytteitä.

Tämä haaste jatkuu siis myös vuonna 2014, sillä käyttämättömiä tuotteita riittää vielä. :) Yhteenvetoa käyttämättömistä kosmetiikkatuotteista on siis tulossa. Nähdään vähän, että mikä on lähtötilanne tälle vuodelle. Varsinaista lähtötilannetta en viime vuoden osalta tehnyt vaikka heinäkuussa postasinkin käyttämättömistä tuotteista, mutta se oli kesken projektin, joten sitä ei lasketa. :) Myös iso valkoinen punoskori on vaihtunut kahteen pienempään, joten on hankala arvioida jo siltäkin osin tilannetta. Tuosta linkittämäni postauksen kuvista löysin kyllä monia jo loppuneita tuotteita, mutta kummallista kyllä, uusiakin on ilmaantunut. ;)

Lisää kuitenkin aiheesta pian!

*****

Mustikkashampoo ostettu

Klippoteket kuivashampoo saatu lahjaksi

Weledan näytteet saatu

Chocomania suihkuvoide ja -vartalovoi voitettu arvonnassa

Method nestesaippua saatu lahjaksi

Mustikka vartalovoi ostettu

Ruusu antioksidanttivoide saatu blogiyhteistyön kautta

Vichy antiperspirantti ostettu


P.S. Haluatteko selvyyden (?) vuoksi jatkossa tietää, miten ja mistä tämän kosmetiikkahaasteen tuotteet on saatu?


* Postaus sisältää mainoslinkkejä