Iik ja kääk!

Bongasin Hyvinvoinnin Tavaratalosta* Mummi ja Minä -pesuaineuutuudet, jotka tuoksuvat lakritsilta. NAM!

mummijaminablogspotfi.jpg

Kuva: mummijamina.blogspot.fi

"Mummi ja Minä pesuaineet eivät sisällä zeoliittiä, fosfaattia, keinotekoisia väri-, hajuste- ja säilöntäaineita. Mummit eivät ärsytä herkkääkään ihoa ja siksi ne sopivat useimmille allergikoille. Tuotteet on valmistettu kasviperäisistä, uusiutuvista raaka-aineista, jotka hajoavat luontoon 100 %:sti. Yhtään Mummien raaka-ainetta ei ole testattu eläinkokeilla, ja myös vegaanit voivat niitä käyttää. 

Tuotteet on valmistettu Suomessa."

Teksti: Hyvinvoinnin Tavaratalo

Astianpesuaineen* ja siivoussuihkeen* lisäksi Lakritsipommi-sarjaan kuuluu vielä käsipesu*. Erityisesti itseäni kiinnostaisi tuo käsienpesuaine, mutten panisi hanttiin jos käsiini osuisi nuo astianpesuaine ja siivoussuihke. :) Lakritsi tuoksuu vaan niin hyvältä!

Iskeekö teihin ajatus lakritsin tuoksuisesta puhdistusaineesta?


* Postaus sisältää mainoslinkkejä