Meillekin tänne Helsinkiin on vihdoin tullut talvi! <3 :)

tumblr_mg7jwq3sP41rogngso1_500.jpg

Avasin myös ensimmäistä kertaa aikoihin radion, ihana kuunnella musiikkia. :) Onni on Tivoli Audion Model One <3

Tartuin tänään myös ensimmäistä kertaa varmaan pariin vuoteen kirjaan, jota ajattelin pikku hiljaa lueskella ja tutustua aiheeseen. Kyseessä on Kimmo Takasen "Tunne lukkosi - vapaudu tunteiden vallasta".

tumblr_mbl8q991j61rogngso1_500.jpg

Olen myös viettänyt aikaa katsoen Netflixistä muutamankin ihmisen suosittelemaan sarjaa Suits. Hauska ja koukuttava sarja, suosittelen kurkkaamaan jos teillä on Netflix. Tosin pakko antaa koukutusvaroitus. ;)

tumblr_mb9pvfy8Te1rogngso1_500.jpg

Puhelimeni on temppuillut menneen syksyn aikana aika paljon. Oliskohan alkanut Bluetooth-yhteyden takkuamisella syksyllä eikä kuvien siirto vain toiminut. Olin aika pulassa silloin, koska piuhan ja HTC:n minkälielatausohjelman kanssa kuvien siirto ei toiminut, vaikka niinhän sen pitäisi olla kaikkein yksinkertaisinta. Eikö? Onneksi tämä ongelma oli lyhytkestoinen.

Syksyllä hankin puhelimelleni myös ihanan nahkakotelon, mutta eihän sitä voinut käyttää sillä puhuessa puhelimeen puhelimen ollessa kotelossa teki puhelin ihan omiaan. En tiedä osuiko jokin kohta näytössä koteloon ja puheluiden aikana puhelin surffaili pitkin nettiä ja eleli ihan omaa elämäänsä. No, poistin kotelon käytöstä (sniisk, se oli niin magee) ja silti ongelmat ovat jatkuneet. Puheluiden aikana puhelin edelleen surffailee netissä, pistää itseään puheluiden aikana mutelle ja kaiuttimelle. Ja kruununa kaiken päälle ei pidä asetettuja asetuksia. Mulla on salainen numero, joten jos haluan (ja yleensä haluankin) että numeroni näkyy soittaessa on se erikseen asetettava näkymään. Puhelimeni kuitenkin on tehnyt minulle kiusaa ja itsekseen vaihdellut asetuksen takaisin "operaattorin mukaiseen" tilaan, jossa numeroni ei näy. Olenkin saanut lähimmilleni soittaessa lisänimen tuntematon.

"Jaahas, tuntematon soittaa taas"

"No mutta moikka tuntematon"

:D

tumblr_mb40vcS4nt1rogngso1_500.jpg

Meni hermot ja päätin käydä Elisalla kertomassa ongelmista. Päätettiin laittaa puhelin huoltoon, mutta enhän ollut tietenkään tajunnut ottaa back uppeja joten menin kotiin hommiin ja vein puhelimeni eilen sitten myymälään uudelleen. Elisa on ystävällisesti antanut myymälöille joitakin kappaleita lainapuhelimia ja huollon ajaksi puhelimen saa lainaan viidellä eurolla - jos puhelimia nyt sattuu olemaan. Torstai-iltapäivänä olisin saanut lainaksi jonkun vanhan älypuhelinmallin, perjantaina lainapuhelimia ei ollut jäljellä. Parin sekunnin ajan mietin, mitä tehdä ja päädyin kuitenkin jättämään puhelimen huoltoon, onhan se saatava kuntoon. Oli muuten aika kornia kun myyjä varmasti tajusi ettei mulla ole puhelinta nyt sitten, niin tilanteen lopuksi kysyi mihin numeroon voivat sitten ilmoittaa huollon valmistumisesta... hmm... ;D

Sain äidiltäni lainaksi jonkun aataminaikaisen nokialaisen, jolla voin nyt soittaa ja tekstailla. Pääasia, että jos läheisille sattuu jotain, niin mut saa kiinni. Maanantaina mun pitäisi saada kaverilta lainaan vuoden 2008 Samsung, jolla voi jo tehdä jonkinlaisia älyllisiä juttuja vaikkei uusinta uutta olekaan. :) Mutta uskokaa vaan, miten orpo ja onneton fiilis on, kun ei ole totuttua tekniikkaa käsillä. Muutaman tunnin kun olin kokonaan ilman puhelinta, niin johan tajusi mihin kaikkeen puhelinta käyttääkään. Ja nyt kun voisi ottaa kuvan kauniista talvisesta maisemasta niin eeeeih, ei tolla möttiäisellä mitään sellaista voi tehdä saati laittaa kuvaa vaikkapa instagramiin. ;)

tumblr_mcpeyg15x61rogngso1_500.jpg

Ruokailuni on muuten sujuneet paremmin kuin osasin odottaa. Herkkuhimoa on ollut, mutta vain pari kertaa olen jotain herkkua syönyt - nekin kylässä. Muutoin olen yrittänyt syödä tasaisemmin ja terveellisemmin päivän mittaan. Viikon aikana olen tehnyt kinkkukiusauksen joka toimikin kuvituksena Muutos ruokailutottumuksiin -postauksessani ja lisäksi tein ihan perus makaronilaatikon - joskin maidottomana, jollaisena sen teen aina - ja nämä ruoat ovat riittäneet koko viikoksi. Katsellaan miten tämä tästä jatkuu. :) Ja hei, vastaan kaikille yllä mainittuun postaukseen kommentoijille, anteeksi että on kestänyt ja takunnut vastailu!

tumblr_m9q4x69Qfy1rogngso1_500.jpg

Mielessä pyörii sisustuksen osalta kylpyhuone, jonka suhteen päässäni on joitakin ideoita. Ideat koskevat lähinnä säilytystä, tosin mitä muutakaan siellä voisi tehdä. ;) Ensimmäiseksi täytyy kuurata kylppärin lattia. Tänne muuttaessani pesin lattian harjalla, mutta silti lattiaan jäi valkoisia läikkiä. Lienevät jotain kalkkisaostumia tms. Mitenköhän ne saisi pois? Riittäisikö vain tarpeeksi vahva pesuaine vai pitäisikö kokeilla jotain erikoiskikkoja? Ruokasoodaa? Muuton yhteydessä kun harjasin, oli pesuaineena Methodin kylpyhuoneen puhdistussuihke. Eli kunhan lattia on kuurattu ja käsiin saan jonkun laitteen jolla saisi edes kohtuullisia kuvia, voisin toteuttaa suunnitelmani ja kuvata sen tänne bloginkin puolelle.

Tässä hieman kuulumisia tältä viikolta, kun muutoin on ollut hieman hiljaisempaa. Ei ole paljon ollut sisustelupostaukset mielessä. Tai no on, mutten ole saanut niitä riittämään tänne blogiin asti kun arjessa on ollut kaikenlaista ajateltavaa ja asioiden hoitamista.

Mukavaa viikonloppua teille kaikille! Kiva, kun olette siellä! <3

 

Kuvat: ...and that's who I am