Sain lahjaksi Hayn Lup -kynttilänjalan. En tajunnut haluavani sitä ennen kuin sain sen ja asetin kaveriksi Iittalan Nappulalle. Täydelliset keskenään; keskenään erilaiset, mutta niin sopivat toisilleen.

IMAG9872.jpg

IMAG9875.jpg

IMAG9879.jpg

Valkoinen amaryllis on vihdoin kukassa, joten siirsin sen maljakkoon kuihtuneen punaisen tilalle. Kokonaisuus keveni huomattavasti, kun punainen amaryllis poistui ja valkoinen muutti ruukusta maljakkoon.

IMAG9869.jpg

IMAG9883.jpg

Bestån päällä on vielä joulun jäljiltä kukka-asetelma ruukussa, josta tosin karsin heti kaikki jouluiset härpäkkeet pois. Mielelläni säästäisin ruukussa olevan muratin, mutta täytyy nyt katsoa, onnistuisinko jotenkin tuunaamaan sen jotenkin. Tarkoitus olisi itseni keventämisen lisäksi keventää kotiakin ihan reilulla kädellä. Kaipaan ympärilleni avaruutta ja tilaa hengittää.