EDIT: Arvonta on päättynyt.

Sain yhteistyössä Saanan ja Ollin kanssa aivan ihanat mustavalkoiset Villi pohjola -sisustustyynyt ja ne ovatkin viihtyneet makuuhuoneessa niin sanottuna sängynpäätynä mainiosti. Niitä voisi tuijottaa vaikka koko ajan, joten taidan haluta samanlaisen tyynyn myös olohuoneeseen, jossa suurimman osan ajasta kuitenkin vietän.

PicMonkey%20Collage.jpg

Saana ja Olli halusivat lahjoittaa yhdelle onnekkaalle lukijalleni ison Villi pohjola -keittiöliinan. Arvonta ei ehtinyt mitenkään jouluksi, joten olkoon tämä sitten vaikkapa uudenvuoden lahja. :)

IMAG9825.jpg

Keittiöliina on kooltaan 45 x 70 cm. Liinaa voi käyttää keittiöpyyhkeenä, pikkuruisella pöydällä pöytäliinana ja miksei jopa laudeliinana, kuten tuotetekstissä jostain syystä lukee. ;) Liina on sisustustyynyjen tapaan 100 % eurooppalaista hamppua. Väriltään liina on valkoinen upen vihreällä printillä. 

IMAG9823.jpg

Arvonnan säännöt

1 arpa - Kommentti tähän arvontapostaukseen

2 arpaa - Kommentoi ja tykkää blogini Facebook-sivuista täällä tai klikkaamalla blogini sivupalkista. Toisen arvan saavat myös jo aiemmin FB-sivuistani tykänneet.

3 arpaa - Kommentoi, tykkää blogini Facebook-sivuista ja linkitä tämä arvonta blogiisi tai Facebookiin.

Kerro osallistumiskommentissasi, kuinka monella arvalla olet mukana. Jos tietoa ei ole, saa vain yhden arvan. Ja muista osallistuessasi uniikki nimimerkki, jotta voittaja on tunnistettavissa. :)

Linkityksessä voi käyttää alla olevaa kuvaa.

Arvonta alkaa heti ja päättyy perjantaina 10.1.2014 klo 18.

saanajaolliarvonta.jpg

Onnea arvontaan! :)


Postaus on tehty yhteistyössä Saanan ja Ollin kanssa.