Olen tässä pohdiskellut, mitä kaikkea kivaa keksisin puhelimelleni, kun saan sen huollosta. Käytän puhelinta paljon tuolla mennä viipottaessani; luen sähköposteja ja kiirellisimpiin vastailen, napsin kuvia ja siirrän niitä Instagramiin ja Facebookiin. Juttelen Facebookin chatissa (Facebook Messenger). Joskus heittelen sopivia sarjiksia Facebookin statuksiksi käyttämällä Bitstripsia. Kun on aikaa odotella jotain, selaan Pinterestiä ja pinnailen kuvia. Mitä milloinkin. :)

kollaasi.jpg

Käytän päivittäin myös Foursquarea, joka on siis erillinen appsi, joka toimii samoin kuin Facebookin Ilmoita sijaintisi toiminto. Myös Bloglovin' löytyy, jota harvemmin kuitenkaan liikkeellä ollessani käytän. Se on kuitenkin puhelimessani, koska sitä kautta voin seurata listallani olevia blogeja, jos olen paikassa, jossa on aikaa kulutettavana enemmän eikä läppäriä ole lähistöllä.

Lenkkeilyä varten käytän Sports Trackeria. Käytin sitä aikoinaan kun vielä käytin nokialaisia. Sittemmin oli pitkään kun sitä ei Android-puhelimeen saanut, mutta nyt saa. Ihan paras ohjelma liikuntasuoritusten seuraamiseen.

Joskus mulla oli myös joku kello-sovelluskin, kun kyllästyin oman puhelimen kelloon. En enää edes muista, mitä kaikkea extraa siinä oli, mutta lopulta poistin sen kuitenkin käytöstä.

kollaasi%202.jpg

Tämä appsi-juttu tuli mieleeni nyt kun mulla on tuo vanha toosa (Nokia 7230), jossa on kuitenkin jotain hyvääkin. Puhelimen kun laittaa äänettömälle, on mahdollisuus ajastaa se päättymään tiettyyn aikaan. Tämä on äärimmäisen hyvä ominaisuus mun mielestä ja omassa puhelimessani tätä ei ole. Lieneekö missään älypuhelimessa (android, ios)? Tästä siis tuli mieleen, että kun puhelimeni tulee huollosta, voisin yrittää rakentaa siitä niin hyvän, hyödyllisen ja kivan mukana kannettavan monitoimilaitteen (hih) kuin mahdollista.

Mitä appseja (sovelluksia) teillä on puhelimissanne? Hyödyllisiä, kivoja, hauskoja? Kaikki vinkit ja ehdotukset otetaan jatkotyöstöä varten vastaan ja ehdottomasti myös isolla mielenkiinnolla? Onko teillä näitä appseja, jotka äsken mainitsin tuossa yllä?

Mikä helpottaa teidän arkeanne? Mikä voisi helpottaa minun arkea? 

Seuraava puhelimeni voisi ehkä olla iPhone, mutta se hankinta on todennäköisesti ajankohtainen vasta parin vuoden kuluttua. Siihen asti mennään HTC One X:llä, joka toimii siis Android-järjestelmällä.