Mielessäni on jo jonkin aikaa muhinut ajatus kylppärin säilytyksen järkeistämisestä ja siistimisestä. En ole kertaakaan tässä asunnossa asuessani todella keskittynyt kylppärin sisustukseen ja tavarat ovat olleet aika lailla hujan hajan koko ajan. 

Tervetuloa siis kurkistamaan kamalaan kylppäriini ennen kuin teen siitä luksuskylpylän. No joo, leikki sikseen.. vuokra-asunnon kylppäri on mitä on. ;)

IMG_9900.jpg

Kylpuhuonetelineiden imukupit ovat luovuttaneet jo aikaa sitten joten pesuaineiden säilytys suihkussa on ollut jo pitkään aika retuperällä ja suihkuhetket eivät ole olleet ainakaan helpoimmasta päästä.

IMG_9891.jpg

IMG_9892.jpg

Tuolle tangolle en ole koskaan oikein keksinyt mitään virkaa. Milloin siinä on kuivunut vaatteita, milloin ällöttäviä rättejä. 

IMG_9894.jpg

Nurkassa on kököttänyt pyntynpesutarvikkeet ja kannellinen kori, jossa säilytän wc-paperia. 

IMG_9895.jpg

Kasvojenpuhdistusaineet lojuvat lavuaarin päällä, sillä se on niin "kovin hankalaa" napata niitä tuolta peilikaapista. ;) Mukaan eksyy aina mitä milloinkin, mitä en vaan jaksa pistää takaisin kaappiin. :D Ja tuo hyllykkö... siitä ei varmastikaan tarvitse selitellä sen enempää?

IMG_9898.jpg

Tässä on nyt sitten ennen-kuvia projektista, joka toivottavasti edistyy ja valmistuu pian. Motivoidakseni itseäni siirsin kaikki roippeet eteiseen jotta ne olisivat mahdollisimman ikävästi esillä ja tiellä. Näin ehkä saisin aikaiseksi hoitaa homman loppuun asap. Yritän myös sitä, että en vie eteisestä yhtäkään tavaraa kylpyhuoneeseen ennen kuin jokaiselle tavaralle on oma paikka mietittynä. Tällä yritän välttää "tungetaan nyt johonkin tästä" tilanteen.

Kylppärin lattia on nyt kuitenkin kuurattu, joten tästä se alkaa.