Olen parina vuotena saanut lahjaksi joulupallon. Tällä kertaa sain kauniin valkoisen hopeisilla yksityiskohdilla, vähän kuin "naarmuilla".

IMAG9332.jpg

IMAG9326.jpg

IMAG9331.jpg

IMAG9327.jpg

IMAG9329.jpg

Pallo on sen verran kevyt, että saatoin laittaa sen roikkumaan muutoin alastoman näköiseen orkideaani. Muutaman joulupallon haluaisin vielä kaivaa arkistoistani ja asetella johonkin, mutta aika vaikeaa, kun ei ole paikkoja ripustukseen. Katsotaan mitä tässä vielä keksii.

Muutoin ei koti tänä vuonna täyty koristuksista. Ainoastaan muutama joulupallo, kynttilöitä ja kukkia tulee olemaan. Joululahjoja en tänä vuonna pysty antamaan enkä niitä ole edes saamassa. Jouluaaton viettopaikkakin on vielä auki, ainoastaan seura on selvillä. Kuulostaako hieman kuivalta? ;)

Mukavaa joulunodotusta silti ihan jokaiselle! <3