Sen kauneutta ei voi sanoin kuvata. Elämäni ensimmäinen amaryllis, valkoinen.

IMAG9318.jpg

IMAG9313.jpg

IMAG9278.jpg

IMAG9281.jpg

IMAG9266.jpg

IMAG9315.jpg

IMAG9320.jpg

IMAG9321.jpg

Kuvia oli aivan valtavasti, sillä amaryllis kehittyy koko ajan. Kasvaa ja avautuu. Nyt kaikki nuput ovat auki ja toinen vana on jo kasvamassa. Kävin jouluista punaista kotiin saadakseni hakemassa vielä punaisen amarylliksen. Toivottavasti ehtii avautua edes hieman jouluaatoksi. Kotiin on tulossa aika vähän koristeluja, joten kukat ovat aika suuressa roolissa joulukodin "rakentamisessa". Joka vuotinen perinteeni hankkia joulutähti on vielä toteutettava. Viikonloppuna voisi olla hyvä ajankohta, saattaisi vielä löytyä ihan kelpo ja kestävä yksilö. Yritän vielä ujuttaa sisustukseeni muutaman joulupallon, saa nähdä minne niitä saisi ripusteltua tai aseteltua. Tänä vuonna olen saanut yhden uudenkin joulupallon, joka yllättäen on jäänyt esittelemättäkin. No, onpahan postauksia jouluun asti... tosin kuka niitä ehtii näin joulukiireiden aikaan lukea? ;)

Minä yritän kyllä hieman päästä kärryille seuraamieni blogien osalta, kun ei ole viime aikoina ehtinyt lukemaan saati edes kotia hoitamaan. Seuraavaksi yritän saada teille sen (Facebookin puolella) luvatun makkaripostauksen tehtyä. Jos vaikka huomenna olisi valoisa keli. Niin ja huomenna on siis ensimmäinen vapaapäiväni puoleentoista viikkoon vaikka jo viime viikon piti olla menoista vapaa. ;)

Kivaa keskiviikkoa kaikille <3